Emzirirken yatılı misafir

Ne rahat ne düşüncesiz insanlar ya. Çık annene git, kardeşini göndermeden gelmiyorum o kocana da. Kayınvaliden ararsa da söyle, bu kadar sessiz neden kalıyosun?

Kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için. Eşime epey söylendim. Bugün misafirlerimiz vardı. Kayınvalidemin kardeşleri geldi bebek görmeye.misafirler gittikten sonra oğlunu da aldı eve gitti. Rahatsız olduğumu anladılar sanırım. Biraz laf soktum bi de emzirme bahanesiyle gittim odaya torunlarını sevemediler çok. Görümcem de eşime nasıl gidiyor aynı evde yaşamak diye sorduğunda eşim demiş ki görmüyoruz ki birbirimizi odadayız sürekli bebeği emziriyor demiş. Ordan rahatsız olduğumu anladılar sanırım. Kendi evimde odada duruyodum şaka gibi. O laf üzerine bugün geldi oğlunu aldı gitti. Kötü olmadık neyse ki halden anladılar sonunda

Siz rahat davranın odaya tıkılıp kalmayın her bulduğunuz yerde çıkarın emzirin bebeği odaya girdiğinde burası müsait değil şuan bebek emziriyorum deyin yani o yokmuş gibi yaşamaya devam edin o kassın kendini siz değil bi süre sonra sıkılır zaten ona maşallah bütün alanı tanımış siz odaya tıkılmışsınız tabi yerleşir gitmez yenge odada hep bebekle ilgileniyor ev ona kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…