Eşinizle kavga etmekten başka çözümünüz yok , arayıp kv de evde rahat dolaşamıyorum artık eve gelsin deyin , kimsenin size bunu yapmaya hakkı yok , susup sinmeyin...Merhaba Benim 53 günlük bebeğim var. Eşimin erkek kardeşiyle babası kavga ettiler. Erkek kardeşi bize taşındı. Üniversite öğrencisi ama okula gitmiyor pek. Eşim işe gidiyor. Tüm gün odamdan çıkamıyorum bebeğim memeye düşkün. Odaya tıkıldım kaldım. Eşin mutfakta otur oraya gelmez diyor ama Emzirirken terliyorum atletle geziyorum genelde öyle de olmuyor. Eşime söylüyorum ama git mi diyim diyor. Kayınvalidem görümcem uğrayıp bebek sevip gidiyorlar ona eve gel demiyolar. Bana da ihtiyacın var mı yemeğin var mı diye soran yok. Annemin bana zor zamanlarda yemek yapamazsam çıkarırım diye buzluğa koyduğu yemekleri yiyoruz hergün. Çok sıkıldım düşüncesizliklerinden ne yapıcam bunalıma girdim artık zaten yeni doğum yaptım kimse anlamıyor beni evden çıkamıyordum zaten bi de odama tıkıldım kaldım hapiste gibi hissediyorum kendimi
Ailecek mal oldukları belli.Nasil kayın aksama kadar evde yengesiyle oturur. Hayir bisey olacak diye degil ama saçma siz kiz kardeşi değilsiniz. Annesi nasil gel demiyor ya
Kayinvalidenizi arayip senin dogurduguna ben sahip cikmak zorunda degilim, kendiminkine yeni alisiyorum diyin ve evde rahat edemediginizi soyleyin, bunu da sinirli sekilde yapinMerhaba Benim 53 günlük bebeğim var. Eşimin erkek kardeşiyle babası kavga ettiler. Erkek kardeşi bize taşındı. Üniversite öğrencisi ama okula gitmiyor pek. Eşim işe gidiyor. Tüm gün odamdan çıkamıyorum bebeğim memeye düşkün. Odaya tıkıldım kaldım. Eşin mutfakta otur oraya gelmez diyor ama Emzirirken terliyorum atletle geziyorum genelde öyle de olmuyor. Eşime söylüyorum ama git mi diyim diyor. Kayınvalidem görümcem uğrayıp bebek sevip gidiyorlar ona eve gel demiyolar. Bana da ihtiyacın var mı yemeğin var mı diye soran yok. Annemin bana zor zamanlarda yemek yapamazsam çıkarırım diye buzluğa koyduğu yemekleri yiyoruz hergün. Çok sıkıldım düşüncesizliklerinden ne yapıcam bunalıma girdim artık zaten yeni doğum yaptım kimse anlamıyor beni evden çıkamıyordum zaten bi de odama tıkıldım kaldım hapiste gibi hissediyorum kendimi
Merhaba Benim 53 günlük bebeğim var. Eşimin erkek kardeşiyle babası kavga ettiler. Erkek kardeşi bize taşındı. Üniversite öğrencisi ama okula gitmiyor pek. Eşim işe gidiyor. Tüm gün odamdan çıkamıyorum bebeğim memeye düşkün. Odaya tıkıldım kaldım. Eşin mutfakta otur oraya gelmez diyor ama Emzirirken terliyorum atletle geziyorum genelde öyle de olmuyor. Eşime söylüyorum ama git mi diyim diyor. Kayınvalidem görümcem uğrayıp bebek sevip gidiyorlar ona eve gel demiyolar. Bana da ihtiyacın var mı yemeğin var mı diye soran yok. Annemin bana zor zamanlarda yemek yapamazsam çıkarırım diye buzluğa koyduğu yemekleri yiyoruz hergün. Çok sıkıldım düşüncesizliklerinden ne yapıcam bunalıma girdim artık zaten yeni doğum yaptım kimse anlamıyor beni evden çıkamıyordum zaten bi de odama tıkıldım kaldım hapiste gibi hissediyorum kendimi
İşte aradığım yorum Ayne öyle kendi evinzde siz misafir olmussunz yapmayın Allah aşkına geçin salununaza ve rahat rahat emzirin çocuğunuzu.Gidin salona oturun kaynınıza çocuğu emzircem sen mutfağa geçsene diyin her emzirmede böyle yapın rahat rahat evde takılmasın. Su isteyin getirsin ilaç isteyin bişeyler isteyin konforlu takılmasın. Ekmek almaya gönderin gelince ay unuttum içecekte lazım diyin misalen bidaha gönderin uğraştırın.
Ay bir de kocası mutfakta otur emzir demiş sinir oldum.İşte aradığım yorum Ayne öyle kendi evinzde siz misafir olmussunz yapmayın Allah aşkına geçin salununaza ve rahat rahat emzirin çocuğunuzu.
o çıksın gitin nereye gidiyorsa gitsin ayy sinir oldum okurken...
Eşinizle kavga etmekten başka çözümünüz yok , arayıp kv de evde rahat dolaşamıyorum artık eve gelsin deyin , kimsenin size bunu yapmaya hakkı yok , susup sinmeyin...
Eşinizle kavga etmekten başka çözümünüz yok , arayıp kv de evde rahat dolaşamıyorum artık eve gelsin deyin , kimsenin size bunu yapmaya hakkı yok , susup sinmeyin. Hhkl
Ailem çook uzakta canım farklı şehirlerdeyiz Burda hiç akrabam yokBen anneme gider bir süre kalırdım.Eşinize bebeğinize olfigu kadar kendinize de vakit ayırmanız gerektiğini anlatın ve bir süre gidin.Anlayan anlar.Ya da kayınvalideniz ile konuşun.Herkes doğurduğu çocukla ilgilensin
Sizin mutlumusunuz, değil misiniz, darda mısınız, zorda mısınız vs umursamayan kimseyi siz de umursamayın ve kayınbalideui arayıp söyleyin ve eve göndereceğini söyleyin. Masafire de şuan çok, uygun bir dönem olmadığını, söyleyin ve eve gitmesini isteyin. Kim üzülecek kim küsecek zerre de umursamayın kimse umursamamış, sonuçta. Hiiç., kavga bile etmeyin güzellikle söyleyin ama isteğinizi de net şekilde belirtin. Küsmek isteyen de küssün. Zaten düşünzesiz insanlarsa üste çıkıp kavgayı onlar çıkarabilirler. O zaman gerçek yüz ve zihniyetlerini görmüş olursunuz boşuna o, tarz insanlar için, fedakarlık yapmamış olursunız hatta. Lohusa kadın var evde herkes keyfinde.. Çok, sinirledim. En kısa zamanda feraha çıkmanızı ve bebeğinizi, sağlıkla, huzurla mutlulukla büyütmenizi diletimMerhaba Benim 53 günlük bebeğim var. Eşimin erkek kardeşiyle babası kavga ettiler. Erkek kardeşi bize taşındı. Üniversite öğrencisi ama okula gitmiyor pek. Eşim işe gidiyor. Tüm gün odamdan çıkamıyorum bebeğim memeye düşkün. Odaya tıkıldım kaldım. Eşin mutfakta otur oraya gelmez diyor ama Emzirirken terliyorum atletle geziyorum genelde öyle de olmuyor. Eşime söylüyorum ama git mi diyim diyor. Kayınvalidem görümcem uğrayıp bebek sevip gidiyorlar ona eve gel demiyolar. Bana da ihtiyacın var mı yemeğin var mı diye soran yok. Annemin bana zor zamanlarda yemek yapamazsam çıkarırım diye buzluğa koyduğu yemekleri yiyoruz hergün. Çok sıkıldım düşüncesizliklerinden ne yapıcam bunalıma girdim artık zaten yeni doğum yaptım kimse anlamıyor beni evden çıkamıyordum zaten bi de odama tıkıldım kaldım hapiste gibi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?