• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken ürtiker

bigmamaa

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
289
Puanlar
23
2,5 aylık bebeğim var bugün ürtiker tanısı koyuldu 3 gündür geçmeyen kaşıntı kabarıklık ile dermatolojiye gittim.. Claritine ilaç verdi içtim bebeği 2 saat emzirmeyeceğim her ihtimale karşı. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu neler yaptınız yardımcı olur musunuz geçmeyecek gibi hissediyorum korkuyorum

Çok çok geçmiş olsun🌸 bende de sanırım bebeğim 4 aylıkken olmuştu. Benimki yaklaşık 1 ay sürdü sırtım ve göbeğim hariç her yerde vardı galiba.
Ben de o dönem hamilelerde ve emzirenlerde kullanılan bir alerji ilacı kullanmıştım. Biraz rahatlatıyordu beni. Eğer doktorun emzirmen sıkıntı değil dediyse korkma.
Ama bana en iyi gelen soğuk ve bol kıyafetlerdi. Böyle polyester olmayan bol efil efil şeyler giydim sürekli. Asla çok sıcak su duş almadım. Bir de içerisinde çay ağacı yağı olan bir krem almıştım nemlendirici olarak onu kullanıyordum.
Stresli bir dönem biliyorum ama rahat olmaya çalış 🫂 Bir de eğer geçmezse belki başka bir doktordan da fikir alabilirsin. Belki farklı bir şey önerir.

Back