emzirirken süt içmek gaz ve isilik yapar mı

gizemhuner

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
36
8
25
Merhaba arkadaşlar bebeğim 3 aylık ve zaten doğduğundan beri gazlıydı. Geceleri uyanacak kadar değildi ama yine de var dı. Son birkaç gündür çok fazla arttı gazı ve yüzünde isilik çıkardı hep ama böyle sivilce gibi olmuşlar bu sefer ve vücudunda var. Sütlü nescafe içiyorum günde bir kere süt etkiler mi? Aranızda böyle birşey yaşayan var mı? Çığlık falan arıyor çok fena ağlıyor

Eğer alerjisi varsa evet etkiler. Benim kızımda da var süt ve süt ürünlerine alerji bebekken çok gaz problemi vardı. Sütlü kahveyi yeni mi tüketmeye başladınız? Daha önce de süt tüketiyor muydunuz?
Çok tüketmiyordum süt normalde salep ve kahveyle içiyordum ara ara. Kahve makinası aldım yeni 10 gün falan oluyor her gün içiyorum bir tane sütlü kahve. İlk günden beri başladı ama artık çok arttı. Hep vardı gaz sancısı diye çok üstüne düşmedim ama artınca acaba dedirtti bana. Sizin de bebeğiniz meme emerken kıvranıyor mu emzirmekte çok zorlanıyorum bazenleri ağlıyor bırakıyor

Kızım şuan 2,5 yaşında ama evet dediğiniz gibi kıvranıyordu emerken. Kaka takibi yapabilirsiniz. Mukuslu kaka ve yüksek bağırsak sesleri vardı bizde. Ayrıca isilik dediğiniz muhtemelen egzama. Doktorunuza şüphenizden bahsederseniz yönlendirir mutlaka.

Kızım şuan 2,5 yaşında ama evet dediğiniz gibi kıvranıyordu emerken. Kaka takibi yapabilirsiniz. Mukuslu kaka ve yüksek bağırsak sesleri vardı bizde. Ayrıca isilik dediğiniz muhtemelen egzama. Doktorunuza şüphenizden bahsederseniz yönlendirir mutlaka.
Tamamdır çok teşekkür ederim kakasını takip edicem. Bugünden itibaren de kestim sütü inşallah normale döner

Siz hangi şikayetlerden gittiniz peki doktora
Gazı çok olduğunu düşündüm fazla ağlıyor hatta kolik olduğunu düşünerek götürdüm. Ağlarken videoya bile çekmiştim doktora gösteririm diye krize girer gibi ağlyor :KK43: gazı çok dedi doktor karnı çok sert dedi. Süt ürünleri gaz yapabiliyormuş deneme yanılma yapıyoruz su an. Ama sanki daha rahatladı henüz beş gün oldu

Gazı çok olduğunu düşündüm fazla ağlıyor hatta kolik olduğunu düşünerek götürdüm. Ağlarken videoya bile çekmiştim doktora gösteririm diye krize girer gibi ağlyor :KK43: gazı çok dedi doktor karnı çok sert dedi. Süt ürünleri gaz yapabiliyormuş deneme yanılma yapıyoruz su an. Ama sanki daha rahatladı henüz beş gün oldu
Kaç aylık sizin bebeğiniz? Çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun 😢 bende deniyim ozaman kendi çapımda süt ürünlerini komple keseyim bir kaç gün denicem. Bana haber verirmisiniz gelişme olur sa? Eşim çalışıyor doktora götürcek zamanı yok eğer kendim çözebilirsen bu sorunu gitmeyiz ama baktım ki geçmiyor bende giderim mecbur

Kaç aylık sizin bebeğiniz? Çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun 😢 bende deniyim ozaman kendi çapımda süt ürünlerini komple keseyim bir kaç gün denicem. Bana haber verirmisiniz gelişme olur sa? Eşim çalışıyor doktora götürcek zamanı yok eğer kendim çözebilirsen bu sorunu gitmeyiz ama baktım ki geçmiyor bende giderim mecbur
Tabi mutlaka yazarım oğlum 2 ay 13 günlük bir aydan sonra başladı şikayetleri. Size de geçmiş olsun

X