• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken sigara kullanımı

Nisa erkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2024
8
-3
1
26
Merhabalar 3 hafta önce doğum yaptım hamilelikte sigara kullanmadım ama doğumdan bir hafta sonra tekrar başladım maalesef günde 3-4 tane emzirdikten hemen sonra içiyorum ki diğer emzirmeye kadar vakit geçsin emzirirken sigara kullanan var mı hanımlar 9 ay zor beklemişim gibi stresimi şuan sigara biraz hafifletiyor içince kendimi daha iyi hissediyorum:(

Bende günde bazen iki paket içen tiryakiydim. 3 hamilelik yaşadım hamile olduğumu duyunca 3 undede bıraktım . Emzirmeyi 3. Başardım Emzirmeyi bitirince icseniz daha iyi olur. Ben bunu araştırdım ve en iyisi içmemek olduğuna karar verdim. Süte geçiyor bu benim irademle vicdanım arasında seçime malesef zorladı. İrademi seçtim.

Ben de içiyorum ama az içmeye çalışıyorum o kadar iyi anlıyorum ki seni ev işi yemek bebek kedilerim de var benim onlarla da ilgilenmek zorundayım kocam da bebek gibi yemeği bile ısıtıp yemez insan mahvoluyor zaten kış ayı bebekle dışarı da pek çıkılmıyor sıkıntıdan patlıyorum aşırı bunalıyorum sigara bir nebze stresimi alıyor benim de

Ben bile içmeden durduysam herkes durur, ne hamileyken ne de emzirirken asla içmedim çocuğunuza yapmayın bunu. Ben çok araştırdım sütten geçiyor saatler sonra emzirsende anlamı yok, biraz daha sabır

Merhabalar 3 hafta önce doğum yaptım hamilelikte sigara kullanmadım ama doğumdan bir hafta sonra tekrar başladım maalesef günde 3-4 tane emzirdikten hemen sonra içiyorum ki diğer emzirmeye kadar vakit geçsin emzirirken sigara kullanan var mı hanımlar 9 ay zor beklemişim gibi stresimi şuan sigara biraz hafifletiyor içince kendimi daha iyi hissediyorum:(
Hamilelikte ben de biraktim. Daha dogrusu cok zorlandigimda da bi nefes cekip ettigim olmustur. Ama mumkun mertebe uzak durdum. Bunu firsata cevirebilecekken ayni senin yaptigin gb daha cok canim istedi dogum sonrasi. İlk zaman tuttum kendimi ama sonra ben de kahvenin yaninda tek tuk icmeye basladim. Kisa surede de eski icme aliskanligima geri dondum. 2 yil emzirdim. Oglum memeye duskundu sutum de cok geliyordu. Sigara da kullaniyordum. Bir sorun oldu mu dersen hayir. Oglum 5 yasinda massallah gayet saglikli geldik bu yasina. Cok az hastalik gecirdik bunyesi kuvvetli. Ama bu bir risk sonucta. Guzel biseymis gb anlatamam ama biz sorun yasamadik cok sukur.

Back