evet ben boyattım. 2 aylım bir oğlum var ve 2 kere boyattım. doktorum herhangi bir zararının olmayacağını söylemişti. hamilelikte boyatılmasının sakıncalı olabileceğini ama onun da daha kesinleşmediğini söyledi. ben yine de hamileyken boyatmadım.
Teşekkür edrm Office.Ben de hamileyken boyatmadım. Ama şimdi emzirirken sıkıntı olmaz sanırım.Yine de endişeleniyor insan.Her şeyden önemli çünkü bebeklerimiz.
meraketme canım ben hamileykende sonrada rofle yaptım eşım kuafor hiçbir sakıncası yok ama sana tavsıyem saclarını sonrasında cok iyi yıka ve havalandırmaya calıs amonyak kokusu dokuna bılır tabı bu işi gece bebeyının uyku saatine denk getır boylece hemen o kokuyla emzirmek zorunda kalmazsın
bıde tabıkı ilk aylarda yapma cok sık emzirdigin için haliyle bebek etkilene bilir cok kucuk oluyorlar yazık ben beş ay bekledim süte geçtıne inanmıyorum zaten
ben hamileyken boyatamamistim doktorum izin vermemisti simdi kizim dokuz aylik bu ayin sonundada türkiyeye geliyoruz kismetse bende boyatacagim bende emziriorum ama ilk günlerki gibi degil azalttik ama bence bebegin kücükse bekle derim