Emzirirken Nasıl Kilo Verdiniz

Elzemcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
254
577
53
Arkadaşlar 2,5 aylık bebeğim var emziriyorum dikkat etmeme rağmen 82 den düşemiyorum maalesef ne yapmam gerekiyor göbek ve simitler iyice cnm sıkmaya başladı

Ben şahsen veremedim, bütün gün emen bir bebeğim olmasına rağmen emzirmek benim metabolizmamı hızlandırmadı. Bence kişiye göre değişiyor bu durum. Emzirerek kilo verilemiyorsa bebek ek gıdaya geçtikten sonra diyete başlayıp sporla desteklemek lazım. Henüz siz yeni lohusalıktan çıkmışsınız bence birkaç ay daha kilo vermek için uğraşmayın, yalnızca çok şekerli ve boş kalori ile beslenmekten kaçının yeterli şuan için

Teşekkür ederim desteğiniz için ama kendimi şişman görmekten sıkıldım inanın iki sene iki doğum yaptım oğlum bir yaşındayken kızıma gebe kaldım vs

vermedim :) dogumdan sonra bi de 5 kilo aldım :) memeden inmeyen cocugum olmasına ragmen ama ben yiyorum löp löp belkı yemesem verirdim :) amannn sonra veririm bebegıme su an tadım yaptırıyorum bısıler ymeye basladıgında diyet yapabilicem . yoksa sımdı ne kadar sut azaltmaz dese de dıyetısyenler ben dıyet yaptıgı gıbı kardesımın sutunun yarılandıgını gordum o bana yettı . belkı cıdden bısı olmazdı ona denk geldı ama ben rıske atamadım tek besın kaynagı benım sonucta. kıyamam. sımıtlerım koca gobegım ve dötümle mutluyum.. yanı degılım ama çaktırmıyorum

haklısınız ama işte mental olarak sıkıntı oldu

Arkadaşlar 2,5 aylık bebeğim var emziriyorum dikkat etmeme rağmen 82 den düşemiyorum maalesef ne yapmam gerekiyor göbek ve simitler iyice cnm sıkmaya başladı
5ay oldu dogum yapali dogumdan sonra cok yedim yattym hic hareket etmedim farkinda bile degildim kilo almisim 3aylikken yavas yavas yediklerime dikkat ettim rezene cayi cok icdim en az 1saat yuruyus yaptim gunde..sonuc 2 3kilom gitmis

Emzirme sırasında kilo vermeyi bırakın saçma bir şekilde kilo bile aldım. Ama bazı insanlar zayıflıyor görüyorum. Ben emzirmeyi bırakınca 5 ayda 9 kg verdim hala da vermeye devam ediyorum.

Ben çok hızlı verdim tek sebebi su. Bol bol su içtim her emzirmemde dilim damagim kuruyordu sanki şişe şişe su içiyordum 72 kiloyla doğum yaptım bikac ay sonra 58 e indim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…