Emzirirken meme ağrısı yaşayanlar

Mina B

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2023
87
25
23
Kızlar nolur bakın buraya dört beş günlük sezeryanli anneyim meme uçlarım hep yara oldu ve emzirirken ruhum çekiliyor sanıyorum ağlıyorum resmen bebeğe süt vermeye korkuyorum meme ucu kremi kullanıyorum ama faydası yok lütfen ennn acilinden bir öneri verin

Krem sürdükten sonra üstünü streç filmle kapatıp o şekilde hep nemli kalmasını sağlamam işe yarıyor diye duymuştum. Ufak parçalar kesip kremden sonra üstüne koyabilirsiniz.

Streç filmden kesip meme ucunu kremledikten sonra üstünü kapatabilirsiniz demiş, krem bulaşmasın diye.

Emzirirken canınız acıyorsa pozisyonunuz yanlış olabilir, memenin sadece uç kısmıı emince yara olur.

Yara olmuş ucu evet inaninki ağlaya ağlaya emziriyorum her seferinde elektrik çarpmış gibi oluyor bebek çektikçe ama kahverengi kısmı komple ağzına koyuyorum oysa ki ne yapabilirim daha bilmiyorum

Krem=nem, sütünü sür emme bittikten sonra. Zeytinyağı+meme ucu kremi bana iyi gelmişti. Ama sürekli sürdüm.
Aşırı kanlı yara oldu ise silikon meme ucu var ama bebek ona alışınca normal almak istemiyor ve o uçla iyi boşaltamıyor o da ayrı saçma bir döngü.
Pozisyonun yanlış muhtemelen. Koltuk altına al biraz da öyle emzir nispeten daha az acır.
Ucunu eziyordur sana hepsi ağzında gibi geliyordur. İyice ağzını açtır tam ver ağzına vakumlar o. Ucunu tutarsa orayı ezer damağı ile sıkıştıra sıkıştıra. Alışana kadar geçmiyor maalesef. O da sen de öğreneceksiniz sabret.
Çok kötü isen sağ ver ama memeden çekersen süt azalır makine ile süt bir yere kadar geliyor sonra azaltıyor. Ayrıca biberona alışınca seni emmek istemiyor böyle bir sıkıntısı oluyor.
Çözüm çok da meme acısına çaresi kısmen olsa da riskli şeyler
Duş al o da iyi geliyordu bana. Duş krem zeytinyağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…