teşekkürler arkadaşlar. Ben merak ediyorum ama 15 dk yarım saatte meme nasıl veriyorsunuz yani sizinde ihtiyacınız oluyor yemek, uyku, biraz dinlenme ya ben mi yapamıyorum şu emzrme işini 3 saate bir emziriyorum hadi bilemedin 2 saate bir. Denedim ama daha sık emzirmeyi yapamadım çok istiyorym bebeğimin emmesini ama???bide benim bebeğim buna müsaade etmiyor ki zorla uyutuyorum zorla emziriyorum uyuyunca oh deyip bi nefes alıyorum bide nasıl uyandırıp emzireyim. Ya da emziriyorum saatlerde memede kalmak istiyor çeksem huysuzlanıyor hayır düzenli bi çokcuk deil ki yoksa tüm çocuklar mı böyle ya ben çok bilinmeyenli birsürü problem çözdüm bu sorunu bi türlü halledemedim.
ilk altı ay sadece anne sütü derim ben. mama vermeyin hatta su bile vermeyin diyo dr. larbenim bebeğimde mi bir gariplik var acaba??öyle yarım saatte bir falan asla almıyor memeyi.saati geldiğinde ancak,o da değişiyor,ama en erken 1,5 saatte emiyor.diğer türlü memeyi veriyorum ağzına,pis pis sırıtıyor diliyle itiyor:))çok seviyorum o hallerini
bu arada benim bebeğim de 2 aylık olmak üzere,yani büyük değil ve arada mama alıyor çok az da olsa.
teşekkürler arkadaşlar. ben merak ediyorum ama 15 dk yarım saatte meme nasıl veriyorsunuz yani sizinde ihtiyacınız oluyor yemek, uyku, biraz dinlenme ya ben mi yapamıyorum şu emzrme işini 3 saate bir emziriyorum hadi bilemedin 2 saate bir. denedim ama daha sık emzirmeyi yapamadım çok istiyorym bebeğimin emmesini ama???bide benim bebeğim buna müsaade etmiyor ki zorla uyutuyorum zorla emziriyorum uyuyunca oh deyip bi nefes alıyorum bide nasıl uyandırıp emzireyim. ya da emziriyorum saatlerde memede kalmak istiyor çeksem huysuzlanıyor hayır düzenli bi çokcuk deil ki yoksa tüm çocuklar mı böyle ya ben çok bilinmeyenli birsürü problem çözdüm bu sorunu bi türlü halledemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?