Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dermaroller dediğim krem olmadığı için bir sakıncası olmaz. Benimde bebeğim var suan mama alıyor ama emzirirken de yapmıştım. Siz içinize sinmezse Dr a sorun
Onları denedim, ama hamilelikten önce kullandığım bir krem vardı. Herkes estetik mi yaptırdın demişti. Şimdi onu kullanamıyorum ve emzirirken de kullanmayın yazıyor. Mutlaka destekleyici bir toparlayıcı kullanmam lazım
Dermaroller dediğim krem olmadığı için bir sakıncası olmaz. Benimde bebeğim var suan mama alıyor ama emzirirken de yapmıştım. Siz içinize sinmezse Dr a sorunEki Görüntüle 2575438
Tamam çok teşekkür ederim şuan maddi durumum pek yeterli değil bende sadece eczaneden besleyici serum alsam yeterli olur yani. Ne kadara almıştınız acaba serumu ? Kusura bakmayin cok sordum yaa