Emzirirken Kilo Almak ?!

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Kızlar Benim Acıl Yardıma ihtiyacim var :(((

Emzirirker Kilo Vereyim Derken Kilo Alıyorum..

Nolurrrrrr Bana Yardımmmmm Edinnnnnn Kızlar bişiler yapmam Lazimmm :(((((

Her gün ne yiyorsunuz da kilo alıyorsunuz merakettim :) Süt verirken çok güzel kilo veririlir. Sakın büyüklerinize kanıp da tatlı vs. yemeğe kalkmayın, bunlar süt yapmaz tam tersine siz de kilo yapar. Bol bol su tüketin, sütün yapı taşı su çünkü. Ben "humana çay"ından içmiştim anne sütü arttırıcı ve çok işe yaramıştı öneririm. Bunun dışında soğan-bulgur süt arttırır derler onları da deneyebilirsiniz. Size tavsiyem mümkn oldukça protein ağırlıklı beslennin. Beyaz pilav-ekmek-hamurişi-tatlı-şeker gibi gıdaları hayatınızdan çıkartın. Ben hamileliğimde 22 kilo aldım ve 4.ayımda sonra dediğim gibi beslenerek tam 24 kilo verdim. Bol bol salata yiyin. Doğru beslenirseniz kilo almanız imkansız olur, belki su tüketmediğiniz için vücudunuz su da topluyor olabilir... sevgiler

Merhaba, bir yerde hata yapıyor olabilir misiniz? Böyle durumlarda benim ilk şüphelendiğim şey (arkadaşımın başına geldiği için) troid bezlerinde problem olup olmadığı. Eğer az da olsa birşey varsa gebelik bunun çok hızlı ilerlemesine sebep oluyor. Belki az çalışıyor olabilir. Yiyeceklerin arasından şeker-unlu gıdaları çıkarttığınız zaman kilo vermemeniz mucize olur sanırım. Bir de tabi sık sık yiyor olmanız lazım. Eğer günde 2 öğün ya da 3 öğün yiyorsanız bu da metabolizmanınızı olumsuz etkileyebilir. Ara öğünlerle beraber mutlaka 5 öğün yiyip akşam en son 7 de yemek yerseniz sanırım güzel bir adım atmış olursunuz. Ben kendimden biliyorum ne zaman ekmek yesem kilo veremem ki öyle pilav makarna yiyen biri değilimdir. Ama ekmeği kestiğim anda ve tabi abur cuburu kilo vermeye başlarım. Her süt verdiğiniz anın 500 kalori yaktığını düşünürseniz kilo vermeniz lazım :) sevgiler...

Bebegim 4 aylik sadece anne sutu almasina ragmen gr veremedim hatta 2 kilows aldim. Oylekendimi baklava borekle de beslemiyorum. Aynen kafayi yiyecegim. Verenler nasil veriyor sasirip kaliyorum.

Back