cevabın için teşekür ederim canım
ya hiç kilo verememekte moral bozucu tabi ama kaç yıldır ilk defa bu yaz oramı buramı kontrol etmedim dışarı bi pantolon bi badi çekip çıktım. iştah desen en başından beri çok iştahlıyım. ama sorun olmamıştı.
biraz düşündüm bu ara pizadır değişik soslarla makarnadır çok tüketiyoruz. sonra pasta yapmaya merak sardım en azından günde bir dilm iki günde bir dilim yiyorum. sonra dikkat edince bu kilo verdiğim dönemde kola ve kahve dışında kilo alırıcak bir aburcubur düşkünlüğüm olmamıştı.sadece ekmeği yemek sırasında çok tüketridim. ayrıca eşim 1 aydır yıllık izinde hergün özene bezne bugün ne yesekdiye düşünüp öyle yapıyoruz. emzirme tabi eskisi kadar sık olmuyo.
dün mesela diyorum diyetteyim hadi diyo bi sebzeli makarna yapalım kremalı falan. önce tamam dedim sonra hayır ben salata yiyicem dedim. sinirlenip kaynayan suyu döktü :) . baktı ısrarlıyım bugün kahvaltı için bana nefsit almış. öğlende mercimek çorbası yapmıştım ekmek yemiyorum diye salatamı yaptı. ama akşam düğünden geliyoduk başladı ballandıra ballandıra boşver yorgunsun dışardan şunu yeriz bunu yeriz diye akşamın 10 unda dışardan yemek yedik.
diyorum ya en çokta içimdeki ses eskisi gibi bana amaaan verirsin nevar gider o kilolar kendiliğinden demiyo. bide tartıya bi çıkıyorum 63.5 bi çıkıyorum 65 bi sevin bi üzül acaba dönemsel bişeymi diye düşündüğümde oldu bi keresinde böyle adetten 1 hafta öncesi 4 kilo almıştım adet sonrası verdim. off biliyorum kimse yardımda edemez bari dua edin.
bu arada kilom az değil canım benim boyum1.60