- 6 Eylül 2016
- 15
- 1
- 31
- Konu Sahibi Mommy to mira
Slm kizlar, benim olayim şu ki, aslinda kayinvalidemle aram cok iyidir arkadas gibiyiz o beni kizi gibi sever bende onu annem kadar sever sayarim fakat dogum yaptigimdan berli, 6 hafta oluyor bazi hareketleri beni cok rahatsiz ermeye basladi örnek veriyorum, bebegimi her nezaman yatak odamda emzirecek olsam veya baska bi odada (erkekli misafir olunca) KV surekli yanima geliyor boyle bebegimi emzirirken basimda bekliyor bazen yataga oturuyor bazende gercekten "basimda dikiliyor" emzirmem cogu zaman yarim saatten fazla surebiliyor ve ben KV'demden rahatsiz olmaya basladim, geriliyorum istedigim gibi oturup, yataniyorum. Konusmuyoruzda genelde, oyle dikilio torununu izliyor ve ben anlam veremiyorum bu duruma cunki zaten nerdeyse her iki gunde bir gorusuyoruz ve surekli ver ver ben alayim seveyim deyip kucagina aliyor yani özletmiyorum torununu. Anlam veremiyorum surekli basimda dikilmesine ve ayni sekilde görumcelerimde geliyor odama yataga uzaniyorlar yanima bebegimi elliuorlar kafasini oksuyorlar elini vs öpuyorlar. Ya birakin bi emzireyim oyle seversiniz. Cok rahatsiz oluyorum gidinde diyemiyorum nedense.. Zaten surekli dib dibeyiz bari birakinda bebegimle emzirirken rahat edeyim göz temasi kurayim gerilmeden.. Sinirleniyorum icten ice sogudum hepsindende dogurdugumdan berli boyle asiri abartili sekilde bebege yapisilmasindan rahatsiz olmaya basladim surekli bebegimin "elimden alinmasindan" . Yazik kuzucugum uyuyamiyor boyle olunca anca herkes gidince uyuyor sakince... Sizce ne yapmaliyim, kimse kirilsin istemem ama cok bunaldim..