kızlar ekim 29 da ilk reglimi oldum ama hala bişi yok korunmamıza rağmen test yaptırdım negatif çıktı emziriken testler doğru sonuç verir mi bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
ben de 6 ay önce doğum yaptım ve reglim düzensizdi ve az oluyordu eskiye göre..şimdi ilk defa normal regl oldum emzirmeye devam ediiyorum .yani doğumdan sonra en az 6 ay düzenli emziriyorsan adetlerin düzenli olması beklenmez bu dönemde tabi telaş oluyo yine hamilemiyim acaba diye..emzirirken hamile kalan da var sütün 6 ay koruduğunu söyleyen de bu kişiden kişiye değişiyormuş yine de tedbiri elden bırakmamak lazım ama sorun nasıl korunacağız?
merhaba ben korkudan test bile yapamıyorum eylülün 24 de doğum yaptım ve halen daha hiç regl olmadım sadece doğumdan sonraki ilk ilişki korunmasızdıondan sonra hep korundum şimdi çok korkuyorum benim çevremdekiler sütün koruyo ondanolmuyosundur diyorlar allahım ne olur olmasın kıyamamda ama bebeğim çok küçük ona zor bakıyorum
Kızlar BU SORUNUN BİR CEVABI VAR MI EMZİRİRKEN HAMİLELİK TESTİ DOĞRU ÇIKARMI? 5 AYDIR REGL OLMUYORUM KORMAYA BAŞLADIM GENE ...2 AY ÖNCE TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKMIŞTI...AMA YA ŞİMDİ HAMİLEYSEM....fisfisfis
neden yanlış çıksın, emzirmekle ne alakası varki testin. sadece emzirirken ilk 4 ay eğer bebeğiniz sadece anne sütü ile besleniyorsa tabi hamile kalma olasığı çok düşük, hani süt korur derler ya o mesele. ama eğer gebelikten şüpheleniyorsanız test yapın, %99 doğru sonuç veriyor biliyorsunuz.