- 17 Ağustos 2023
- 706
- 746
- 18
Bence de spirale çok güvenme canım her ne kadar %99 deseler de düzgün takılmazsa kazalar olabiliyor anladığım kadarıyla. Benim annem spirale rağmen hamile kalmış 3 kere hem de tekrar tekrar yeniden takılmasına rağmenTestte negatif çıktı pazartesi spiral için gideceğim zaten ama kesinlikle istemiyorum o yüzden taktirsamda prezervatif kullanacağım
Siz bence prezervatifi hayatınıza dahil edin yoksa Allah korusun bir kazaya kurban gidebilirsiniz.Valla bende ne yapacağımı şaşırdım
Iste vaktinden once dogmamis ki onu diyorum ben de. 37 haftadan once olan dogumlara erken dogum deniyor, siz 38. Haftada dogurmussunuz gayet normal bir zamanda yani.Normal doğum istiyordum 40. Haftaya kadar bekleniyor normalde erken doğum riski yaşadık tedavi filan gördüm kontrole gitmiştim normal kontrolde nst sırasında bebeğin kalp atışı ve hareketi yavaşladı gün boyu nst bağlı kaldım son yarım saat daha cekip çıkaracaklardi bu defa da 2 defa kalbi durdu çocuğun o yüzden acil sezeryanla oldum ben normal doğum istiyordum olmadı vaktinden önce doğdu çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ve eğim sağlıklı doğdu
Bence o zaman hamile değilsinizdir. 10 gün geçse ve çocuk olsa kesin pozitif olurdu. Bu arada benim çocuğum 5 aylık olmak üzere hala adet görmedim. Olabilir düzensizlikler.Bugün yaptım negatif çıktı erken olan testten aldım yaptım negatif çıktı
Benim arkadaşım kullandı memnundu ama adeti baya azaltıyor o yüzden şişkinliği oluyordu sadece kilo alımı değil deBu igneler çok kilo aldırıyor diye duydum ama hiç bilmiyorum siz yaptırdınız mi yada çevrenizde yaptıran var mı
Aynen taktirsamda prezervatif kullanacağım çünkü kesinlikle istemiyorumSiz bence prezervatifi hayatınıza dahil edin yoksa Allah korusun bir kazaya kurban gidebilirsiniz.
Galiba değilim normalde 13 ünde yada en geç 18 inde olmam gerekirdi hala yok bir şey testte de negatif çıktı içim biraz rahatladı pazartesi de spiral için gideceğim zaten kesin sonucu orada da görürüm inşallahBence o zaman hamile değilsinizdir. 10 gün geçse ve çocuk olsa kesin pozitif olurdu. Bu arada benim çocuğum 5 aylık olmak üzere hala adet görmedim. Olabilir düzensizlikler.
eger hamilelikten şüpheleniyorsaniz cocugunuzu emzirmeyin .zaten hamiylen bebek süt icemezmiş ekşi gelirmis süt bebegi .sizin bebeginiz emiyormuMerhaba arkadaşlar ikinci çocuğumu sezeryan doğum yaptım 40 im çiti 2 gün sonra normal adet oldum 2. Adetimi olmam gerekiyordur ama 10 gün gecikti karnimda sürekli adet oluyormuş hissi var pazartesi doktora gideceğim ama çok korkuyorum benim gibi bir durum yaşayan varmı pazartesi günü sipiral taktırmayi düşünüyorum 3. Bir çocuk düşünmüyoruz eşim kesinlikle istemiyor spiral taktıran varmı yaşadıklarınizi benimle paylaşırsanız sevinirim çok korkuyorum böyle bir şeye hazır değilim
Doktorla tekrar konuşup olmazsa 3 aylık igne yaptırırım çünkü doğum yeni olduğu için spiralde kayma filan olsun istemiyorum böylelikle oğlumda 6 aylık olmuş olur rahim de birazdaha toparlanmış olur belki öyle yaptırırım o zaman iğne de olabilirBenim arkadaşım kullandı memnundu ama adeti baya azaltıyor o yüzden şişkinliği oluyordu sadece kilo alımı değil de
Evet emiyor daha 3 aylık testte negatif çıktı ama pazartesiye kesin sonucu göreceğiz birde bebeğim çok emiyor ondan da gecikmiş olabilir diye aklıma geliyoreger hamilelikten şüpheleniyorsaniz cocugunuzu emzirmeyin .zaten hamiylen bebek süt icemezmiş ekşi gelirmis süt bebegi .sizin bebeginiz emiyormu
Eger emebiliyorsa yoktur genede tabi net konuşamam emzirirken hamile kaldiginda sütün tadi degişirmişEvet emiyor daha 3 aylık testte negatif çıktı ama pazartesiye kesin sonucu göreceğiz birde bebeğim çok emiyor ondan da gecikmiş olabilir diye aklıma geliyor
Ben 40 haftayı doldururum diye 38erken dedim siz haklısınızIste vaktinden once dogmamis ki onu diyorum ben de. 37 haftadan once olan dogumlara erken dogum deniyor, siz 38. Haftada dogurmussunuz gayet normal bir zamanda yani.
Normal sezaryen fark etmez yeter ki saglikla dogsunlar, ortada risk varsa zaten normal dogum sıkıntı yaratabilir.
Ben 26. Haftada dogurdum acil sezaryen ile o yuzden sasirdim 38. Haftaya erken demenize.
Bende öyle biliyorum gayet iyi emiyor testte de negatif içim biraz rahatladı teşekkür ederimEger emebiliyorsa yoktur genede tabi net konuşamam emzirirken hamile kaldiginda sütün tadi degişirmiş
Korunma hakkinda bence dogum kontrol hapini danisin doktorunuza, ama kesinlikle her gun ayni saatte alinmasi gerekiyor aksatmayin yani.
Emziren annelere pek tavsiye edilmiyor diye biliyorum birde tam zamanlı kullanamam o yüzden diğer yöntemleri düşünüyorumKorunma hakkinda bence dogum kontrol hapini danisin doktorunuza, ama kesinlikle her gun ayni saatte alinmasi gerekiyor aksatmayin yani.
Mrb peki sezeryan sonrası kısa sürede hamilelik yaşamışsınız herhangi bir sorun oluştu mu gebeliğinizde dikişlerde falan bende bebeğimi kaybettim 4 ay oldu yinede korkuyorum dikişlerle açılma olur mu diyede o yüzden sormak istedimEvet sezaryen olmuştum..40 im çıktıktan sonra hiç adet olmayınca suphelendim mide bulantısı baş dönmesi başlayınca iyice suphelendim ve test yaptım 7 haftalık hamileydim şimdi biri 4 biri 5 yaşında
Doktor tehlikeli olduğunu en azından 2 yıl beklemem gerektiğini söyledi ama şükür bir sıkıntı yaşamadımMrb peki sezeryan sonrası kısa sürede hamilelik yaşamışsınız herhangi bir sorun oluştu mu gebeliğinizde dikişlerde falan bende bebeğimi kaybettim 4 ay oldu yinede korkuyorum dikişlerle açılma olur mu diyede o yüzden sormak istedim
UltrasonlaSpiralin muayenesi nasıl yapılıyor peki? Ultrasonla mı yoksa vajinal muayeneyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?