Biz hiç kullanmadik o yüzdenPrezervatif nasıl akla gelmez yav? Bizim evde ekmek gibi, su gibi.
Yani 40 günlük bebeyle hamile kalmaktan hiç mi korkmuyorsun ben geri çekilmeyle hamile kalınca doğumdan sonra peşin peşin söyledim korunmadan asla diyeBiz hiç kullanmadik o yüzden
Biz hiç kullanmadik o yüzden
Eşiniz konforlu bulmuyor sanırım. Yoksa bu bencillik hiç mantıklı değil. Neyse üçüncüden sonra kullanmaya başlarsınız. Geç olsun güç olmasın.
3 aylık bebeğim şuan ama tekrar istemiyorum test yaptım negatif çıktı ama spiral taktırmayi düşünüyorum pazartesi zaten taktirsamda prezervatif kullanacağım bundan sonraYani 40 günlük bebeyle hamile kalmaktan hiç mi korkmuyorsun ben geri çekilmeyle hamile kalınca doğumdan sonra peşin peşin söyledim korunmadan asla diye
Spiralle hamile kalan çok pek güvenilir değil bence3 aylık bebeğim şuan ama tekrar istemiyorum test yaptım negatif çıktı ama spiral taktırmayi düşünüyorum pazartesi zaten taktirsamda prezervatif kullanacağım bundan sonra
Bu igneler çok kilo aldırıyor diye duydum ama hiç bilmiyorum siz yaptırdınız mi yada çevrenizde yaptıran var mıSpiralle hamile kalan çok pek güvenilir değil bence
En güvenilir prezervatif veya iğne
3 aylık iğneler var doğumdan sonra vuruyorlar
Merhaba arkadaşlar ikinci çocuğumu sezeryan doğum yaptım 40 im çiti 2 gün sonra normal adet oldum 2. Adetimi olmam gerekiyordur ama 10 gün gecikti karnimda sürekli adet oluyormuş hissi var pazartesi doktora gideceğim ama çok korkuyorum benim gibi bir durum yaşayan varmı pazartesi günü sipiral taktırmayi düşünüyorum 3. Bir çocuk düşünmüyoruz eşim kesinlikle istemiyor spiral taktıran varmı yaşadıklarınizi benimle paylaşırsanız sevinirim çok korkuyorum böyle bir şeye hazır değilim
Başka çocuk düşünmüyorsanız tüplerinizi mi bağlatsanız? Yaşınız da çok gençmiş bir sorun olur mu bilemem tabi ama. Spiral için doğumun üstünden belli bir süre geçmesi gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam 10 ay kadar bir süre geçmeli. Rahim kendini kısa sürede toparlayamadığı için erken takılan spirallerde ilerleyen zamanlarda kayma olabiliyor.3 aylık bebeğim şuan ama tekrar istemiyorum test yaptım negatif çıktı ama spiral taktırmayi düşünüyorum pazartesi zaten taktirsamda prezervatif kullanacağım bundan sonra
Ben sordum doktoruma en uygunu spiral dedi ne zaman istersen gel fark etmez test yapar takarız dediBaşka çocuk düşünmüyorsanız tüplerinizi mi bağlatsanız? Yaşınız da çok gençmiş bir sorun olur mu bilemem tabi ama. Spiral için doğumun üstünden belli bir süre geçmesi gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam 10 ay kadar bir süre geçmeli. Rahim kendini kısa sürede toparlayamadığı için erken takılan spirallerde ilerleyen zamanlarda kayma olabiliyor.
Bağlatmayı düşündüm ama doktorum yaşın çok küçük dedi 3. Çocuktan önce ve 30 yaşını doldurman lazım dediBaşka çocuk düşünmüyorsanız tüplerinizi mi bağlatsanız? Yaşınız da çok gençmiş bir sorun olur mu bilemem tabi ama. Spiral için doğumun üstünden belli bir süre geçmesi gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam 10 ay kadar bir süre geçmeli. Rahim kendini kısa sürede toparlayamadığı için erken takılan spirallerde ilerleyen zamanlarda kayma olabiliyor.
Bir tanıdığımız 2. Çocuktan sonra sizin gibi 40ı çıkınca taktırdı ve kısa bir süre sonra 3. Çocuğa hamile kalmıştı.Ben sordum doktoruma en uygunu spiral dedi ne zaman istersen gel fark etmez test yapar takarız dedi
Valla bende ne yapacağımı şaşırdımBir tanıdığımız 2. Çocuktan sonra sizin gibi 40ı çıkınca taktırdı ve kısa bir süre sonra 3. Çocuğa hamile kalmıştı.Doktora gittiğinde de spiral kaymış çok erken taktırmışsın 10. Ayda falan taktırman gerekiyordu demiş. Zaten doktorlar birçok konuda hemfikir değiller.
İnşallah ben ilk çocuğumdan normal doğum yaptım sonra hemen adetim düzene girdi bu sezeryanla oldu birde 38 haftalik erken doğum oldu o yüzden mi acaba diye de düşündüm ama 40 çıktıktan 2 gün sonra adet gibi oldu kanamam ben adet oldum sandım ama şimdi aklıma geliyor acaba 40 kanaması mi devam etti ki diye şimdi de hala olmadım o yüzden hiç bilmiyorum ne oluyorBen ilk adet doğumdan 4 ay sonra olmuştum sonra düzene girdi gibi oldu bi anda olmadım 20 gün geçti gittim kan verdim doktor o ay çok emzirdiysendr adetin gecikir demişti bide enfeksiyon olmuştu dikiş yerimin altında o yüzden demişti ama istemiyorsanız İnşaAllah olmazsınız
Test niye yapmiyorsunİnşallah ben ilk çocuğumdan normal doğum yaptım sonra hemen adetim düzene girdi bu sezeryanla oldu birde 38 haftalik erken doğum oldu o yüzden mi acaba diye de düşündüm ama 40 çıktıktan 2 gün sonra adet gibi oldu kanamam ben adet oldum sandım ama şimdi aklıma geliyor acaba 40 kanaması mi devam etti ki diye şimdi de hala olmadım o yüzden hiç bilmiyorum ne oluyor
Bugün yaptım negatif çıktı erken olan testten aldım yaptım negatif çıktıTest niye yapmiyorsun
38 hafta erken dogum mu?İnşallah ben ilk çocuğumdan normal doğum yaptım sonra hemen adetim düzene girdi bu sezeryanla oldu birde 38 haftalik erken doğum oldu o yüzden mi acaba diye de düşündüm ama 40 çıktıktan 2 gün sonra adet gibi oldu kanamam ben adet oldum sandım ama şimdi aklıma geliyor acaba 40 kanaması mi devam etti ki diye şimdi de hala olmadım o yüzden hiç bilmiyorum ne oluyor
Normal doğum istiyordum 40. Haftaya kadar bekleniyor normalde erken doğum riski yaşadık tedavi filan gördüm kontrole gitmiştim normal kontrolde nst sırasında bebeğin kalp atışı ve hareketi yavaşladı gün boyu nst bağlı kaldım son yarım saat daha cekip çıkaracaklardi bu defa da 2 defa kalbi durdu çocuğun o yüzden acil sezeryanla oldum ben normal doğum istiyordum olmadı vaktinden önce doğdu çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ve eğim sağlıklı doğdu38 hafta erken dogum mu?
Zamaninda dogmus neden erken dediniz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?