• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken hamile mi kaldım? Bilenler cevaplayabilir mi

Beyzhosh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
62
31
3
Arkadaşlar 3ay oldu doğum yapalı ve 28 gün önce doktorum yumurta üretimin başlamış dikkat et süt korumaz adet olacaksın dedi ve ben hala adet olmadım doktorumun gördüğü yumurtanın şimdiye vücuttan atılması gerekmez miydi? 2gün önce evde testte yaptım negatif çıktı acaba kan tahlili için gitsem mi
Üstelik korunmuştu eşim yine de hamile kalmış olabilir miyim çok korkuyorum bilenler yardım edin lütfen

vucut yumurta uretmeye başlamıştır ama tam duzene geçememışsındır belkı.ben tam 9 ay regl olmadım.bence değılsındır ama çok merak edıyrsan kanda baktır gebelığe

vucut yumurta uretmeye başlamıştır ama tam duzene geçememışsındır belkı.ben tam 9 ay regl olmadım.bence değılsındır ama çok merak edıyrsan kanda baktır gebelığe
Saol ya ama sen 9 ay olmamışsın canım ben 40ım çıktı bir hafta sonra 2 gün adet oldum yani hemen adet başladım olmaya

Çok korkuyorum bebeğim daha çok küçük ama bugün eşim gelsin gidecem acile test yaptırıcam

Arkadaşlar 3ay oldu doğum yapalı ve 28 gün önce doktorum yumurta üretimin başlamış dikkat et süt korumaz adet olacaksın dedi ve ben hala adet olmadım doktorumun gördüğü yumurtanın şimdiye vücuttan atılması gerekmez miydi? 2gün önce evde testte yaptım negatif çıktı acaba kan tahlili için gitsem mi
Üstelik korunmuştu eşim yine de hamile kalmış olabilir miyim çok korkuyorum bilenler yardım edin lütfen
Dr.um banada yumurtalarin hizli calisiyo demisti 40gun muayenemde ben3aylikken adet olmustum.anca duzene giriyodur vucudunuz endiselenmeyin

Back