Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Emzirirken hamile kaldım sütten kesemedim bir türlü öneriniz var mı ?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- 123
- 18 Ocak 2017
- 253
- 224
- 103
Ben 12 aylıkken kesmiştim hiç uyumadığı için. Tiksindirmedim hiç. 2 gün zorlandık oyalamaya çalıştık hep sonra unuttu. Annem de vardı yardım etti sağolsun.
Büyüdükçe daha zor oluyor.
Haklısınız. Ya birde aklı bende olunca yemek yemiyor inat ediyor .
Salça felan süren varmış. Kendini psikolojik olarak sakinleştirdiği için aklında kötü bir anı olarak kalnasını istemiyorum :)
- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- 123
- 18 Ocak 2017
- 253
- 224
- 103
İnşaAllah bende yaparım :)Benimki de çok bağımlıydı ama tiksindirmeden hallettik çok şükür
- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
Merhaba benimde 11 aylık kızım var.dogdugundan bu yana memede hele geceleri ..emzik biberon almiyo ..gece beni emzik yerine kullaniyo.bnde 12-13aylik olunca biraktirayim diyorum.Ben 12 aylıkken kesmiştim hiç uyumadığı için. Tiksindirmedim hiç. 2 gün zorlandık oyalamaya çalıştık hep sonra unuttu. Annem de vardı yardım etti sağolsun.
Büyüdükçe daha zor oluyor.
Sizin birakinca uykusu duzene girdi mi peki ?
- 18 Ocak 2017
- 253
- 224
- 103
Aynen bende merak ediyorum gece 4-5 defa hatta fazls kalkıyor çok yoruluyorum canı sağolsun kuzumunMerhaba benimde 11 aylık kızım var.dogdugundan bu yana memede hele geceleri ..emzik biberon almiyo ..gece beni emzik yerine kullaniyo.bnde 12-13aylik olunca biraktirayim diyorum.
- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- 123
Güzel soru canım uykusu düzene girmemişti. Çünkü başka yanlış şeyler de yaptığımı farkettim sonra. Annem bize geliyodu çalıştığım için. Ve sürekli sallamaya alıştırmıştı çocuğu beşikte ayakta falan. Ben iyice bunalmıştım uykusuzluktan. Uyanıp uyanıp emmek istiyodu en geç yarım saatte bir düşünün. Emzirmeyi bıraktık bu sefer sallanmak istiyor. O ara 15 gün tatilim oldu. Çocuk birbuçuk yaşında ve hala uyumuyor. Ben biraz araştırdım internetten uyku eğitimini ve sallamayı bıraktım hemen. Beşiğine koydum. Yanındaki koltuğa uzandım. Konuştum sadece. O da beşiğin içinde yatıp kalkarken kendi kendine uyumaya başladı. Ve 2-3 saate uzadı uyanması. Çünkü sallanmak için uyanıyordu. 2 yaşında tamamen uyumaya başladı. Çocuk nasıl yönlendirirsek onu yapıyor. Sallanarak uyumayı da emerek uyumayı da biz öğrettik ona. Ve yanlıştı. Çocuğun yatağında uyuması gerekiyormuş o zaman uyanmıyor. Emzirmeyi bırakmanıza hiç gerek yok. Uyımadan önce bi kere emzirip yatağına koyun. Benim yaptığım gibi uyutun. Ninni söyleyebilirsiniz masal anlatabilirsiniz ama sakın sallamayın. Gece uyanınca hemen almayın.Ağlıyosa alıp bi sarılıp tekrar yatırabilirsiniz. Biraz su verin uyku saati olduğunu hatırlatın. Benimki şimdi 6 yaşında. Böyle konularda kural koyabilmek ve kararlı olmak önemli. Ben yaşayarak öğrendim. Dediğim gibi emzirerek uyutmayın düzene koymayı deneyin bence hemen kesmeyin.Merhaba benimde 11 aylık kızım var.dogdugundan bu yana memede hele geceleri ..emzik biberon almiyo ..gece beni emzik yerine kullaniyo.bnde 12-13aylik olunca biraktirayim diyorum.
- 18 Ocak 2017
- 253
- 224
- 103
Gerçekten sizi çok takdir ettim 4 aya kadar babaannesi hep yardımcı oldu. Yarar yapayım derken zarar verdi. Sürekli sallayarak yatırdı. Ben istemedim eşimde pek dinlemedi işine gelmediği için sallamadım. Ama şimdi o kadar alıştıki sallamadan uyumuyor bazençok uykusu olursa pes ediyoruz bizde tabi uzanımca yanıma geliyor başını koyuyor uyuyor karnı tok olura benideemmek aklına gelmiyor. bende böyle kararlıydım ama dinleyen olmadı ben sarsmak ble istemiyordum. Çocuğumun banyosunı bile bana yaptırtmıyolardı. Pimpirikli stresli olduklatından banada yansıdı çocukda etkilendi. İyilik yapayım diye şimdi cefasını ben çekiyorum.Güzel soru canım uykusu düzene girmemişti. Çünkü başka yanlış şeyler de yaptığımı farkettim sonra. Annem bize geliyodu çalıştığım için. Ve sürekli sallamaya alıştırmıştı çocuğu beşikte ayakta falan. Ben iyice bunalmıştım uykusuzluktan. Uyanıp uyanıp emmek istiyodu en geç yarım saatte bir düşünün. Emzirmeyi bıraktık bu sefer sallanmak istiyor. O ara 15 gün tatilim oldu. Çocuk birbuçuk yaşında ve hala uyumuyor. Ben biraz araştırdım internetten uyku eğitimini ve sallamayı bıraktım hemen. Beşiğine koydum. Yanındaki koltuğa uzandım. Konuştum sadece. O da beşiğin içinde yatıp kalkarken kendi kendine uyumaya başladı. Ve 2-3 saate uzadı uyanması. Çünkü sallanmak için uyanıyordu. 2 yaşında tamamen uyumaya başladı. Çocuk nasıl yönlendirirsek onu yapıyor. Sallanarak uyumayı da emerek uyumayı da biz öğrettik ona. Ve yanlıştı. Çocuğun yatağında uyuması gerekiyormuş o zaman uyanmıyor. Emzirmeyi bırakmanıza hiç gerek yok. Uyımadan önce bi kere emzirip yatağına koyun. Benim yaptığım gibi uyutun. Ninni söyleyebilirsiniz masal anlatabilirsiniz ama sakın sallamayın. Gece uyanınca hemen almayın.Ağlıyosa alıp bi sarılıp tekrar yatırabilirsiniz. Biraz su verin uyku saati olduğunu hatırlatın. Benimki şimdi 6 yaşında. Böyle konularda kural koyabilmek ve kararlı olmak önemli. Ben yaşayarak öğrendim. Dediğim gibi emzirerek uyutmayın düzene koymayı deneyin bence hemen kesmeyin.
- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- 123
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benimki şimdi 6 yaşında. Ben de hamileyim senin gibi 7. Haftada.Gerçekten sizi çok takdir ettim 4 aya kadar babaannesi hep yardımcı oldu. Yarar yapayım derken zarar verdi. Sürekli sallayarak yatırdı. Ben istemedim eşimde pek dinlemedi işine gelmediği için sallamadım. Ama şimdi o kadar alıştıki sallamadan uyumuyor bazençok uykusu olursa pes ediyoruz bizde tabi uzanımca yanıma geliyor başını koyuyor uyuyor karnı tok olura benideemmek aklına gelmiyor. bende böyle kararlıydım ama dinleyen olmadı ben sarsmak ble istemiyordum. Çocuğumun banyosunı bile bana yaptırtmıyolardı. Pimpirikli stresli olduklatından banada yansıdı çocukda etkilendi. İyilik yapayım diye şimdi cefasını ben çekiyorum.
Size yazdıklarımı ben bu sefer baştan uygulayacağım inşallah. Annemle de konuştuk hiç sallamıcaz. 1 saat sallıyosun çocuk yarım saat sonra uyanıyor. Çok yorucu oluyor. Gerçekten kural koyabilmek lazım. Tv, internet, yemek, uyku her konuda. Hem kendimizin hem çocuklarımızın iyiliği için.
- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.858
- 448
Aşırı bulantınız yok ise emzirin daha küçükmüş bebeginiz...
Tabi doktorunuz da destekler ise...
Oğlum 13 aylıkken hamile kalmıştım . . 3 aya yakın emzirdim sonrasında asırı bulantım kusmalarım olduğu için doktorum sütten kesmem gerektiğini söyledi.. İlk zamanlar arayı açtım .. Geceleri emzirmedim her uyandığında eşim aldı kucagına su verdi sakinleştirdi..
Aksi halde kokumu alacağından daha da hırçınlaşırdı diye düşünüyorum..
Birkaç gün içerisinde hemen alışmıştı...
Bebeginizi saglıcak ile kucagınıza almanız dileğiyle...
Araların da az fark olmasının birçok avantajını yaşadım bu arada darısı başınıza =)
Tabi doktorunuz da destekler ise...
Oğlum 13 aylıkken hamile kalmıştım . . 3 aya yakın emzirdim sonrasında asırı bulantım kusmalarım olduğu için doktorum sütten kesmem gerektiğini söyledi.. İlk zamanlar arayı açtım .. Geceleri emzirmedim her uyandığında eşim aldı kucagına su verdi sakinleştirdi..
Aksi halde kokumu alacağından daha da hırçınlaşırdı diye düşünüyorum..
Birkaç gün içerisinde hemen alışmıştı...
Bebeginizi saglıcak ile kucagınıza almanız dileğiyle...
Araların da az fark olmasının birçok avantajını yaşadım bu arada darısı başınıza =)
- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
Tabiki canları sağolsun ama ben bittim artık..ben dinlenemeyince asiri stresli oluyorum ve ister istemez saglikli vakit geciremiyoruz maalesefAynen bende merak ediyorum gece 4-5 defa hatta fazls kalkıyor çok yoruluyorum canı sağolsun kuzumun
Cevabin icin cok tesekkurler canim.bizde sallama olayi yok hic sevmiyo zaten sallanmayi.tek derdimiz meme kendimde uyku egitimi vercek gucu bulabilir miyim bilmiyorum.yenidoganken daha fazla uyuyodu valla.buyudukce sasirdi iyice.Güzel soru canım uykusu düzene girmemişti. Çünkü başka yanlış şeyler de yaptığımı farkettim sonra. Annem bize geliyodu çalıştığım için. Ve sürekli sallamaya alıştırmıştı çocuğu beşikte ayakta falan. Ben iyice bunalmıştım uykusuzluktan. Uyanıp uyanıp emmek istiyodu en geç yarım saatte bir düşünün. Emzirmeyi bıraktık bu sefer sallanmak istiyor. O ara 15 gün tatilim oldu. Çocuk birbuçuk yaşında ve hala uyumuyor. Ben biraz araştırdım internetten uyku eğitimini ve sallamayı bıraktım hemen. Beşiğine koydum. Yanındaki koltuğa uzandım. Konuştum sadece. O da beşiğin içinde yatıp kalkarken kendi kendine uyumaya başladı. Ve 2-3 saate uzadı uyanması. Çünkü sallanmak için uyanıyordu. 2 yaşında tamamen uyumaya başladı. Çocuk nasıl yönlendirirsek onu yapıyor. Sallanarak uyumayı da emerek uyumayı da biz öğrettik ona. Ve yanlıştı. Çocuğun yatağında uyuması gerekiyormuş o zaman uyanmıyor. Emzirmeyi bırakmanıza hiç gerek yok. Uyımadan önce bi kere emzirip yatağına koyun. Benim yaptığım gibi uyutun. Ninni söyleyebilirsiniz masal anlatabilirsiniz ama sakın sallamayın. Gece uyanınca hemen almayın.Ağlıyosa alıp bi sarılıp tekrar yatırabilirsiniz. Biraz su verin uyku saati olduğunu hatırlatın. Benimki şimdi 6 yaşında. Böyle konularda kural koyabilmek ve kararlı olmak önemli. Ben yaşayarak öğrendim. Dediğim gibi emzirerek uyutmayın düzene koymayı deneyin bence hemen kesmeyin.
- 18 Ocak 2017
- 253
- 224
- 103