Emzirirken hamile kalanlar?

LGKrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2021
127
39
7 aylık emzirdiğim bir bebeğim var doğumdan 6 ay sonra ilk defa maEret oldum döngüm 7 gundur 3 gün oldum bi hafta sonra butun vucudumun ağrılı oldugu ateşli bi hastalık geçirdim hastalık ecrikten sonra kasık ve bel ağrım geçmeyince test yaptım ilk zamanlar baya belirgindi gittikçe silikleşmeye başladı testlerde bi kaç gun arayla tekrarladım kadıkta batmalar bel kasık ağrısı bi süre hiç geçmedi kan testi verdim 1 civarıydı kistmidir gebelikmidir anlayamıyorum başına böyle bişe gelen varmı emzirirken hamile kalanlar ne gibi belirtiler yaşadı şuanda adette ne zaman olacagımı kestiremiyorum sütten dolayı düzensiz yardımcı olabilecek olan varmı ?

Eklentiler

• 89C44B5E-7856-4FB6-8A85-01401AB56DA3.jpeg
    89C44B5E-7856-4FB6-8A85-01401AB56DA3.jpeg
    117 KB · Görüntüleme: 142
  • 791E212D-92ED-4FEF-8C45-02A66B3C1311.jpeg
    791E212D-92ED-4FEF-8C45-02A66B3C1311.jpeg
    67,2 KB · Görüntüleme: 119
7 aylık emzirdiğim bir bebeğim var doğumdan 6 ay sonra ilk defa maEret oldum döngüm 7 gundur 3 gün oldum bi hafta sonra butun vucudumun ağrılı oldugu ateşli bi hastalık geçirdim hastalık ecrikten sonra kasık ve bel ağrım geçmeyince test yaptım ilk zamanlar baya belirgindi gittikçe silikleşmeye başladı testlerde bi kaç gun arayla tekrarladım kadıkta batmalar bel kasık ağrısı bi süre hiç geçmedi kan testi verdim 1 civarıydı kistmidir gebelikmidir anlayamıyorum başına böyle bişe gelen varmı emzirirken hamile kalanlar ne gibi belirtiler yaşadı şuanda adette ne zaman olacagımı kestiremiyorum sütten dolayı düzensiz yardımcı olabilecek olan varmı ?
Cizgi değil ki o teste cok mu ıdrar damlattın ki dagılmıs. Negatıf o kuruduktan sonra da testin kendi cizgisi cikmis. Zaten kan vermıssın 1 se negatif:)) valla prezervatıfle koruncaksınız dr a gıt ve spıral taktır ki daha da olasılık düşsün. 11 aylık cocugum var duzenlı adet gormeye basladım 3 aydır emzzırmeye devam pek bısı yemedıgınden eskısınden daha cok sut uretılıyor.. sut korur sanma cunku ,gorumcemın cocukları arasında 15 ay var .. o da sut korur sanms hıc adet de gormeden hamıle kalmıs...

Bizim plansız değil ama bende emziriyorum ve hamileyim olmayacak birşey değil yani belirtide yaşamadım kasık ağrısı hariç. Ama negatif cıkmış kanda idararda düzensizlikte normal gebelik istemiyorsanız stres yapacak bir durum yok bence.

X