- 10 Ekim 2014
- 31.853
- 142.653
- 798
- Konu Sahibi EylulveEylem
-
Vallahi millet ne saniyor bilmiyorum. Ben kokusundan marketteki buzdolabinin yanina yaklasamiyorum.
Acaba kullandiginiz seyler alerji yapmis olabilir mi?sekeriniz olabilir mi?Konuyu sağlık bölümüne açtım ama kimse dönmedi buraya da acayım belki yazan olur
Kızım 18 aylık 5 aydır yarıklarım var 2 doktor gördü ilaçlar kalkanlar bitkiler bir türlü toplanamadı azıcık toparladı gibi acısı yok oldu ama hala yarık cevremde domuz yagını tavsiye ediyolar ama tedirginim tabi kullanan varmı gecer mi emzirirken ne kadar doğru bilgim yok dinen günah ama şifa niyetine kullanılabilirmi bilmiyorum
Polemiklik bir durum değil bana şifası oldugu söylenildi bende kafam karıştığı için size sorayım dedim eminim burdada duyan olmuştur domuz yagının yaraya yanıga iyi geldiği söylentisini
Sağol cnm var evde ondan denerim onu takarım bu geceaventi ben de aldim. hem de o parasizlikta ne para vermism ona. hic ise yaramadi. eczanelerde falan da olan emzirme ucu evet. wee babynin falan var hani. silikon gogus ucu diye geciyor galiba ismi. kremi sur yatmadan. surer surmez bunu tak sabaha kadar. beni iyilestiren bu oldu. krem daha guzel etki ediyor bunun sayesinde
Şekerimi hiç ölçtürmedim cnm baktırırm ona morluklarımda geç iyileşir benim nedenseAcaba kullandiginiz seyler alerji yapmis olabilir mi?sekeriniz olabilir mi?
Ucunda değil hemen üstünde kahverengi halkada cnmYarık halde iyileştiyse düzelmez heralde .
Ucunda mı??
Benim kini ilk dişi çıktığında ısırmıştı alttan ucu ayrılır gibi oldu ama hep antibiyotik krem sürdüm her emdiğinde açılırdı o bile iyileşti.
Sizin yarıklar ucundaysa sebebi başkadır iyi bir doktora gidin .
Ucu kopacak gibi olmuştu bende .Ucunda değil hemen üstünde kahverengi halkada cnm
Yarık hep var ama ufaldı daha genişti ve içinden et parçası görünüyordu simdi iç kısmıda iyi durumdaUcu kopacak gibi olmuştu bende .
Düğme gibi olan yerin dibi
Ayrık yerde hep iltihap vardı .
Acaba sizin ki ayrık şekilde iyileşti mi ki .
Estetik cerrah diker heralde ama sütten kesip tedavi olmak lazım .
Denicem inş sağolsun arkadaş yazdı not aldımBak bir arkadasda yazmış. Ben kesin kati tahinin üstündeki yağ diyorum. Bire bir
Bana sadece aventin Kalkanları iyi gelmişti .delikli hava alanlarını kullandım ,hiç çıkarmıyordım öyle geçti .ne berbat bir acıdır bilirim. .acil şifalar dilerimE vitamininide denedim cnm arkadaşın dediği gibi ilik tavuk yagını denicem
Hakiki sarı kantaron yağını deneyin derim.Eskiden savaşlarda kılıç yaralarını geçirmek ve tedavi etmek amacıyla kullanılıyormuş Ayrıca mide ağrıları içinde çok fazla öneriliyor.Yani içilebilen birşey olduğu için bebeginizede hiç bir zararı olmayacaktır.Benimde aklımda yoktu ama bir kaç tanıdığım ameliyat izine bile iyi geldiğini söyledi benimde bir hayli aklım karıştı dinen günahını biliyorum ama silemem tam kızımın boğazından geçer riski ile karşı karşıya kalmak istemiyorum vebalini ödeyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?