- 23 Ağustos 2012
- 49.965
- 1
- 231.999
- 798
- Konu Sahibi EylulveEylem
-
Benimde aklımda yoktu ama bir kaç tanıdığım ameliyat izine bile iyi geldiğini söyledi benimde bir hayli aklım karıştı dinen günahını biliyorum ama silemem tam kızımın boğazından geçer riski ile karşı karşıya kalmak istemiyorum vebalini ödeyemem
Polemiklik bir durum değil bana şifası oldugu söylenildi bende kafam karıştığı için size sorayım dedim eminim burdada duyan olmuştur domuz yagının yaraya yanıga iyi geldiği söylentisiniYurtdişinda yaşiyorum ve hiç ama hiç duymadim domuz yağin cilde bir faydasi olduğunu. Yani normal bir şekilde bile pek kullanilmiyor, kalmis cilde. Hani kullanilsa, domuza haram diye bakmayan, tüketen bir ülkede kullanilirdi.
Bana polemik olsun diye acilan bir konu gibi geldi.
Ömrü hayatım boyunca görmedim tatmadım haklısınız bende tedirgin oldugum için ögle birşey girişimde bulunmadım zaten temin etmedim sizlere sorayım dedim komşum bulgarıstanlı o dediAblacim siz bilmiyorum hic domuz eti gordunuz mu/yediniz mi ama satildigi buzdolabinin yanina kokudan yaklasilmiyor. Din hassasiyeti olmayan insanlar bile yemiyor, paralari varsa adam gibi et turleri aliyorlar. O murdar yagi neden bebegin bogazindan gecireceksiniz, ne gerek var?
Tahini hemen yarın denicem tşk ederim sağolun inş şifasını göreceğimTahin çok etkili hemen deneyin o zaman. İnşaallah şifa olur
Domuz eti de, yagi da bir derde derman olsaydi zaten tavuk etinden ucuza satilmazdi. Domuzun Almanya'da bu kadar yaygin olmasinin sebebi ucuz olmasi, insanlarin cok para vermeden et yemek istemesi. Diger Avrupa ulkeleri domuza bu kadar sevdali degil asla.
Hematanla e vitamini ni ayrı ayrı kullandım ama bir sürmedim bu akşam bunu süreyim var yarında tahini denerimE vitaminini patlar hametanla karıştır sir
Tahini denicem olmazsa onuda deniyim evet ciddiyim benSanirim Türkiyede pek görülmüyor diye daha ekzotik geliyor ama değil. Dediğin gibi eti çok ucuz. Yaği satilmiyor bile. Yani ben magzada hiç görmedim.
Bu arada eğer ciddiysen konu sahibi, amazonda multi mam yapiskanlar satiliyor. Onun ile gögüs yaram 1 günde gitmişti. Onu bir dene istiyorsan.
O acıyı çeken bilir zordur, annemin yöntemleri bunlar, abimin hanımına, ablama şifa olmuştu.Tahini hemen yarın denicem tşk ederim sağolun inş şifasını göreceğim
Sanirim Türkiyede pek görülmüyor diye daha ekzotik geliyor ama değil. Dediğin gibi eti çok ucuz. Yaği satilmiyor bile. Yani ben magzada hiç görmedim.
Bu arada eğer ciddiysen konu sahibi, amazonda multi mam yapiskanlar satiliyor. Onun ile gögüs yaram 1 günde gitmişti. Onu bir dene istiyorsan.
Bacimm memislere aci hergun bisiy yapmaHematanla e vitamini ni ayrı ayrı kullandım ama bir sürmedim bu akşam bunu süreyim var yarında tahini denerim
Ay allah razı olsun inş banada şifa olur çok sağolO acıyı çeken bilir zordur, annemin yöntemleri bunlar, abimin hanımına, ablama şifa olmuştu.
Millet işte bilip bilmeden aklımızı bulandırıyor bende hiç bilmiyorum senin tek şifan o deyince size danışayım dedimVallahi millet ne saniyor bilmiyorum. Ben kokusundan buzdolabinin yanina yaklasamiyorum.
Tahin yağını denemedim sağolsun arkadaş söyledi denicem alo vera sürdüm ufaldı az ama yarık kaldıtahin yağı veya aloe vera denediniz mi?
Zahmet oldu canım cok sağol hemen bakıcamE EylulveEylem bundan bahs ediyorum
Amazon.com: Multi-mam Compresses 12 Sachets : Baby
Buy Multi-mam Compresses 12 Sachets on Amazon.com ✓ FREE SHIPPING on qualified orderswww.amazon.com
ben tahin yağıyla gecirdim her emzirmeden sonra sürünTahin yağını denemedim sağolsun arkadaş söyledi denicem alo vera sürdüm ufaldı az ama yarık kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?