Emzirirken gogus ucu agrisi

delaleminsin2013

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
60
1
621
Hollanda
dort aylik bebegim var bebegimi emziriyorum ama bu son zamanlarda gogusum ucunda agri var emzirdigim zaman bu durum normal mi?merak ettim cunku ilk baslarda olmuyordu ve zanki igneleniyor

2 aylık oğlum var son 1 haftadır sızlama tarzı ağrı bende de başladı. ilk oğlumda doktora gittiğimde mastit başlangıcı demişti doktorum. bu seferde gitsem mi diye düşünüyorum. iğne batıyormuşcasına bir ağrı oluyor malesef :gitme:

Arkadasim Mastit ne iltihap felan mi Allah korusun, evet ayni bendede oyle emzirdigim zaman zanki igneleniyor ama sonra geri geciyo ama o gogus ucundaki agri emzirdigim surece oluyor...

Ben de de aynı ağrıdan var, geçenlerde göğüs ucunda beyazlık oluştu çok sızladı, kızım damağıyla
ezince memeyi ağzından çektim beyazlık oluşan yer kanlandı, şimdi bişey yok ama ağrı devam ediyor
emzirirken zorlanıyorum..

evet mastit iltihap malesef. ama bende de şimdilik bir ilerleme yok sadece emzirirken iğneleniyor sızlama tarzı bir acı oluyor. bakalım ilerlerse gidicem ama inşallah değilizdir :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…