- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi olum_benim
-
inanın o kadar kötüyüm ki şuan yanımda olsanız sarılıp
size bağıra bağıra ağlamak isterdim dua edin bana inşallah gebe deilimdir
Kıyamam ya...İnşallah değilsinizdir..Eğer hamile değilseniz korunun..Spiral taktırın bence...
Eğer hamileyseniz de umarım aldırma kararınızdan vazgeçersiniz..........
süt korur denmesinin sebebi aslen sütün koruduğu değildirNormalde süt korur derler ama bu şekilde hamile kalanlar olduğunu uzmanlar bile söylüyor. Kasıklarındaki ağrının belki başka sebebi vardır regli zamanın yakınsa, üşüttüysen veya başka bir sebepten de olabilir. Ayrıca hamile olsan bile bebeğin bu yüzden emmek istememezlik yapmaz. Çünkü arkadaşım hamile olduğunu öğrenince kızını memeden çok zor kesmişti. Sen yarın hemen kan testi yaptır en kesin sonuç kanla belli olur.
evlat çok tatlı anlatılamaz bi duygu ben uyurken bile özlüyorum oğlumu ama bende eşimde bu ihtimali hiç düşünmek istemedik ben ikinci bi hamileliği kaldıracak gücüm yok doğum o muane masaları doktorlar korku filmi gibi geliyo şimdi diyeceksiniz ki zevk için bebeğine kıyma ama bütün tedbirleri almışken olması bütün dengemi bozdu(
çok haklısınız bi klinik te yaptırcam 25 lira hemen sonuç veriyolarmış aslında eminim ama öğrenince neyapıcam bilmiyorum eşimde bende çok kararsızızsüt korur denmesinin sebebi aslen sütün koruduğu değildir
prolaktin hormon(süt hormonu) değerinin yüksekliğidir ki bu hormonun yüksekliği de gebeliğe engel olabilir bir durumdur
ancak bu kesin olmadığı için emzirirken de gebe kalınabilir
Rabbim ''ol'' derse biz ne kadar tedbir alırsak alalım olur
kendi fikrimi söyleyecek olursam eğer ki gebelik var ise aldırmayın derim
ikiz gibi büyürler bakması hiç de kolay olmaz ama 1-2 yıl sonra iyiki de dünyaya getirmişim diyeceğiniz kesin
beraber oyun oynarlar oyun arkadaşı aramak zorunda kalmazsınız hem
bebek sahibi olmak için o kadar çabalarına rağmen kavuşamayanlar varken Rabbim size annelik mucizesini bir daha nasip etmesi çok güzel
her güzel şeyin az-çok zorlukları da olacaktır
hakkınızda hayırlısı inşallah
özel kliniklerde kan testini her zmn yaptırıp sonucu en geç 1-2 saat içinde alırsınız
ortalama olarak 80 lira civarı bir ücreti var sanırım
eğer pazartesiyi beklerim dersen sağlık ocağında aile hekimine gidersin kan testi istersin
sonucu da salı günü öğleden sonra alırsın hiçbir ücret ödemeden
çok haklısınız bi klinik te yaptırcam 25 lira hemen sonuç veriyolarmış aslında eminim ama öğrenince neyapıcam bilmiyorum eşimde bende çok kararsızız
sonuca sevindim çok şükürki aldırma olmıyacak.inşallah bundan sonra güvenilir bir yolla korunursunuz yoksa o bebeğe yazık
Lütfen ya, hangi devirdeyiz?
Hamilesiniz büyük ihtimal.
bebeğimide aldım gittim tahlil yaptırmaya sonuç NEGATİF çıktı mutlu oldum eşimle rahat bi nefes aldıkkan testi kesin doğrudur dediler
Test yaptırmış,sonuç negatifmiş canım :)
bebeğimide aldım gittim tahlil yaptırmaya sonuç NEGATİF çıktı mutlu oldum eşimle rahat bi nefes aldıkkan testi kesin doğrudur dediler
Lütfen ya, hangi devirdeyiz?
Hamilesiniz büyük ihtimal.
Gözünüz aydın
Ne olur yardım edin bana uykum kaçtı sabah olmasını dört gözle bekliyorum hamile olup olmadığımı öğrenmek istiyorum .......arkadaşlar 3 aylık bebeğim var doğumdan sonra prezaevatif kullandım ancak mantar yaptı bıraktık sonra geri çekme yöntemini kullandık bi kaç kez daha sonra tekrar sağlık ocağının prezarvatifini kulanmaya başladık ama bende kasık ağrısı var ayrıca bebeğimde emmek istemiyor(( normal doğum yaptım bebeğimde iki haftadır emmiyor ((deli olcam ne olur bi şey söyleyin (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?