emzirirken gebe kalınır mı

inanın o kadar kötüyüm ki şuan yanımda olsanız sarılıp
size bağıra bağıra ağlamak isterdim dua edin bana inşallah gebe deilimdir

Kıyamam ya...İnşallah değilsinizdir..Eğer hamile değilseniz korunun..Spiral taktırın bence...

Eğer hamileyseniz de umarım aldırma kararınızdan vazgeçersiniz..........

Benim iki ikiz hamileliğimin de başlangıcı aynı günlere denk geldi...Kısmet....Hayırlısı hakkınızda.......

Kıyamam ya...İnşallah değilsinizdir..Eğer hamile değilseniz korunun..Spiral taktırın bence...

Eğer hamileyseniz de umarım aldırma kararınızdan vazgeçersiniz..........

zaten impilant taktırmayı düşünüyorduk en çok şüphelendiğim göbek alt kısmında biraz şişlik var bebeğimde emmek istemiyor uyurken çok kolay alıyo uyanıkken savaşıyoruz resmen

süt korur denmesinin sebebi aslen sütün koruduğu değildir
prolaktin hormon(süt hormonu) değerinin yüksekliğidir ki bu hormonun yüksekliği de gebeliğe engel olabilir bir durumdur
ancak bu kesin olmadığı için emzirirken de gebe kalınabilir

Rabbim ''ol'' derse biz ne kadar tedbir alırsak alalım olur

kendi fikrimi söyleyecek olursam eğer ki gebelik var ise aldırmayın derim

ikiz gibi büyürler bakması hiç de kolay olmaz ama 1-2 yıl sonra iyiki de dünyaya getirmişim diyeceğiniz kesin

beraber oyun oynarlar oyun arkadaşı aramak zorunda kalmazsınız hem

bebek sahibi olmak için o kadar çabalarına rağmen kavuşamayanlar varken Rabbim size annelik mucizesini bir daha nasip etmesi çok güzel

her güzel şeyin az-çok zorlukları da olacaktır

hakkınızda hayırlısı inşallah

özel kliniklerde kan testini her zmn yaptırıp sonucu en geç 1-2 saat içinde alırsınız

ortalama olarak 80 lira civarı bir ücreti var sanırım

eğer pazartesiyi beklerim dersen sağlık ocağında aile hekimine gidersin kan testi istersin

sonucu da salı günü öğleden sonra alırsın hiçbir ücret ödemeden

Son düzenleme:
çok haklısınız bi klinik te yaptırcam 25 lira hemen sonuç veriyolarmış aslında eminim ama öğrenince neyapıcam bilmiyorum eşimde bende çok kararsızız

sonuca sevindim çok şükürki aldırma olmıyacak.inşallah bundan sonra güvenilir bir yolla korunursunuz yoksa o bebeğe yazık

ben yaşamadım ama görümcem emzirirken 2. çocuğuna hamile kalmıştı.. olabiliyo yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…