- Konu Sahibi olum_benim
-
sizce hamilemiyim şimdi(offf ne yapacam ben şimdi istemiyorum çok kötüyüm ne yapmam gerek bebeğime nasıl yaparım içimde büyüyen beğime off off peki kürtaj olursam emzirmeye devam edebilirmiyim
hamile misiniz bunu doktordan başkası bilemez. kürtajsa, yeni doğum yapmışsınız zaten, vücudunuz kaldırır mı büyük bir operasyon sonrası? hamileyseniz eğer, elbet sizin kendi kararınız ama özel durumlar haricinde kürtaja kimse sıcak bakmaz. ben çocuk sahibi olmayı istemeyenlerdenim, inanın buna rağmen ben de karşıyım kürtaja.
Kürtaj düşünmeyin bence...Pişman olabilirsiniz ilerde....
istemiyorum ama başka çarem varmı ki daha yeni doğum yapmış biri içim zaten işkence o masaya çıkamak ya oluşum offf nasıl oldu bu onca isteyen varken benim daha büyümemiş yavrularımdan birini tercih etmek(
Doğurursunuz....Doğumdan sonra da spiral taktırırsınız.....Bunun vicdan azabı büyük olur sanıyorum....Siz bilirsiniz tabi.........Bir de zaten yeni doğum yapmışsınız...Emzirdiğiniz için adetinizde gecikme olabilir...Benim doğumdan 6 ay sonra gelmişti adetim mesela....Emzirdiğim için....
ben gecen ay adet oldum ondan öncede lohusalık bittikten bi hafta sonra kanama olmuştu... daha emin olmadan şimdiden vicdan azabı çekiyorum zaten hem olum için hemde bu durum için ikinci bi hamilelik ne yapmam gerek bu kadar acımasız olabilirmiyim bilmiyorum
Siteden dr.bir arkadaşım tüp bebekle ikizlere hamile kaldı..Doğumdan 3 ay sonra aynen sizin gibi kendiliğinden hamile kaldı..Şu an 3 çocuğu var.....
doğurursunuz dediğim gibi...ikisini bir arada çıkartmış olursunuz...hakkınızda hayırlısı...ben olsam aldırmazdım..tabi sizin şartlarınızı bilemiyorum...
evlat çok tatlı anlatılamaz bi duygu ben uyurken bile özlüyorum oğlumu ama bende eşimde bu ihtimali hiç düşünmek istemedik ben ikinci bi hamileliği kaldıracak gücüm yok doğum o muane masaları doktorlar korku filmi gibi geliyo şimdi diyeceksiniz ki zevk için bebeğine kıyma ama bütün tedbirleri almışken olması bütün dengemi bozdu(
kısmet bilmiyorum sabah olsun hemen eczane klinik ne varsa bakıcam negatif sözünü duymayı çok istiyorum boğlum sekiz dokuz aylık olsaydı kesinlike doğum yapardım ama şimdi çok karışık kafam
Ben ilk bebeklerimi erken doğumla kaybettim..Tedaviyle hamile kalmıştım üstelik....Eşimle kendi elimizle toprağa gömdük...Hem de doğum günümde doğurmuştum...Şimdi kardeşleri ile avunuyoruz..Allah yine ikiz verdi..Tedaviyle...Bazıları evler ,arabalar satıyor çocuk için...Kaldı ki tedavisiz hamile kalabilmişsiniz..Muayne masaları vs yi tedaviyle hamilelik isteyenler kadar görmemişsinizdir emin olun...Veren Allah almasını da bilir..........O yüzden iyice düşünmenizi tavsiye ederim............
oğlumla benimde doğum tarihimiz aynı onada bu ayda hamile kalmıştım şimdi bunu dünyaya getirirsem muhtemelen aynı olcakinanın o kadar kötüyüm ki şuan yanımda olsanız sarılıp
size bağıra bağıra ağlamak isterdim dua edin bana inşallah gebe deilimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?