• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirirken gebe kalınır mı

olum_benim

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
29
0
16
İstanbul
Ne olur yardım edin bana uykum kaçtı sabah olmasını dört gözle bekliyorum hamile olup olmadığımı öğrenmek istiyorum .......arkadaşlar 3 aylık bebeğim var doğumdan sonra prezaevatif kullandım ancak mantar yaptı bıraktık sonra geri çekme yöntemini kullandık bi kaç kez daha sonra tekrar sağlık ocağının prezarvatifini kulanmaya başladık ama bende kasık ağrısı var ayrıca bebeğimde emmek istemiyor :((( normal doğum yaptım bebeğimde iki haftadır emmiyor:(((deli olcam ne olur bi şey söyleyin:((

tıbbi bir bilgim olmamakla birlikte olabileceğini kuzenlerimden biliyorum, aralarında yaş farkı olarak yıl yok sadece 10 ay var. yani büyük kuzenim 1 aylıkken, küçüğüne hamile kalmış teyzem.

sizce hamilemiyim şimdi :((offf ne yapacam ben şimdi istemiyorum çok kötüyüm ne yapmam gerek bebeğime nasıl yaparım içimde büyüyen beğime off off peki kürtaj olursam emzirmeye devam edebilirmiyim

Normalde süt korur derler ama bu şekilde hamile kalanlar olduğunu uzmanlar bile söylüyor. Kasıklarındaki ağrının belki başka sebebi vardır regli zamanın yakınsa, üşüttüysen veya başka bir sebepten de olabilir. Ayrıca hamile olsan bile bebeğin bu yüzden emmek istememezlik yapmaz. Çünkü arkadaşım hamile olduğunu öğrenince kızını memeden çok zor kesmişti. Sen yarın hemen kan testi yaptır en kesin sonuç kanla belli olur.

sizce hamilemiyim şimdi :((offf ne yapacam ben şimdi istemiyorum çok kötüyüm ne yapmam gerek bebeğime nasıl yaparım içimde büyüyen beğime off off peki kürtaj olursam emzirmeye devam edebilirmiyim

hamile misiniz bunu doktordan başkası bilemez. kürtajsa, yeni doğum yapmışsınız zaten, vücudunuz kaldırır mı büyük bir operasyon sonrası? hamileyseniz eğer, elbet sizin kendi kararınız ama özel durumlar haricinde kürtaja kimse sıcak bakmaz. ben çocuk sahibi olmayı istemeyenlerdenim, inanın buna rağmen ben de karşıyım kürtaja.

inşallah senin dediğin gibidir inşallah allahım olmayana versin anlamıyorum hamile kalmamam lazım hiç boşalma olmadı cumartesi yarın kan testi nerde yapılırki klnikler yapar mı ki

hamile misiniz bunu doktordan başkası bilemez. kürtajsa, yeni doğum yapmışsınız zaten, vücudunuz kaldırır mı büyük bir operasyon sonrası? hamileyseniz eğer, elbet sizin kendi kararınız ama özel durumlar haricinde kürtaja kimse sıcak bakmaz. ben çocuk sahibi olmayı istemeyenlerdenim, inanın buna rağmen ben de karşıyım kürtaja.

bende sizin gibi düşünüyorum ama şuan çok çaresiz hissediyorum kendimi korunurken hamile kalanlara inanmazdım ama şimdi başıma geldi sanırım eşim korunuyordu bende dikkat ediyordum şimdi aklım beynim dondu düşünemiyorum

istemiyorum ama başka çarem varmı ki daha yeni doğum yapmış biri içim zaten işkence o masaya çıkamak ya oluşum offf nasıl oldu bu onca isteyen varken benim daha büyümemiş yavrularımdan birini tercih etmek :((

Doğurursunuz....Doğumdan sonra da spiral taktırırsınız.....Bunun vicdan azabı büyük olur sanıyorum....Siz bilirsiniz tabi.........Bir de zaten yeni doğum yapmışsınız...Emzirdiğiniz için adetinizde gecikme olabilir...Benim doğumdan 6 ay sonra gelmişti adetim mesela....Emzirdiğim için....

Siteden dr.bir arkadaşım tüp bebekle ikizlere hamile kaldı..Doğumdan 3 ay sonra aynen sizin gibi kendiliğinden hamile kaldı..Şu an 3 çocuğu var.....

Doğurursunuz....Doğumdan sonra da spiral taktırırsınız.....Bunun vicdan azabı büyük olur sanıyorum....Siz bilirsiniz tabi.........Bir de zaten yeni doğum yapmışsınız...Emzirdiğiniz için adetinizde gecikme olabilir...Benim doğumdan 6 ay sonra gelmişti adetim mesela....Emzirdiğim için....

ben gecen ay adet oldum ondan öncede lohusalık bittikten bi hafta sonra kanama olmuştu... daha emin olmadan şimdiden vicdan azabı çekiyorum zaten hem olum için hemde bu durum için ikinci bi hamilelik ne yapmam gerek bu kadar acımasız olabilirmiyim bilmiyorum

ben gecen ay adet oldum ondan öncede lohusalık bittikten bi hafta sonra kanama olmuştu... daha emin olmadan şimdiden vicdan azabı çekiyorum zaten hem olum için hemde bu durum için ikinci bi hamilelik ne yapmam gerek bu kadar acımasız olabilirmiyim bilmiyorum

doğurursunuz dediğim gibi...ikisini bir arada çıkartmış olursunuz...hakkınızda hayırlısı...ben olsam aldırmazdım..tabi sizin şartlarınızı bilemiyorum...

Siteden dr.bir arkadaşım tüp bebekle ikizlere hamile kaldı..Doğumdan 3 ay sonra aynen sizin gibi kendiliğinden hamile kaldı..Şu an 3 çocuğu var.....

evlat çok tatlı anlatılamaz bi duygu ben uyurken bile özlüyorum oğlumu ama bende eşimde bu ihtimali hiç düşünmek istemedik ben ikinci bi hamileliği kaldıracak gücüm yok doğum o muane masaları doktorlar korku filmi gibi geliyo şimdi diyeceksiniz ki zevk için bebeğine kıyma ama bütün tedbirleri almışken olması bütün dengemi bozdu:((

doğurursunuz dediğim gibi...ikisini bir arada çıkartmış olursunuz...hakkınızda hayırlısı...ben olsam aldırmazdım..tabi sizin şartlarınızı bilemiyorum...

kısmet bilmiyorum sabah olsun hemen eczane klinik ne varsa bakıcam negatif sözünü duymayı çok istiyorum boğlum sekiz dokuz aylık olsaydı kesinlike doğum yapardım ama şimdi çok karışık kafam

evet 2sini aradan çıkarmış olursunuz beraber büyürler, oyun arkadaşı olurlar. bekara karı boşamak kolay misali bu söylediklerim biliyorum ama hiç olmazsa sonradan gelecek olan 2. çocuk baskısından kurtulmuş olursunuz:1: 1 kız 1i erkek olursa da tadından yenmez:1:

evlat çok tatlı anlatılamaz bi duygu ben uyurken bile özlüyorum oğlumu ama bende eşimde bu ihtimali hiç düşünmek istemedik ben ikinci bi hamileliği kaldıracak gücüm yok doğum o muane masaları doktorlar korku filmi gibi geliyo şimdi diyeceksiniz ki zevk için bebeğine kıyma ama bütün tedbirleri almışken olması bütün dengemi bozdu:((

Ben ilk bebeklerimi erken doğumla kaybettim..Tedaviyle hamile kalmıştım üstelik....Eşimle kendi elimizle toprağa gömdük...Hem de doğum günümde doğurmuştum...Şimdi kardeşleri ile avunuyoruz..Allah yine ikiz verdi..Tedaviyle...Bazıları evler ,arabalar satıyor çocuk için...Kaldı ki tedavisiz hamile kalabilmişsiniz..Muayne masaları vs yi tedaviyle hamilelik isteyenler kadar görmemişsinizdir emin olun...Veren Allah almasını da bilir..........O yüzden iyice düşünmenizi tavsiye ederim............

kısmet bilmiyorum sabah olsun hemen eczane klinik ne varsa bakıcam negatif sözünü duymayı çok istiyorum boğlum sekiz dokuz aylık olsaydı kesinlike doğum yapardım ama şimdi çok karışık kafam

Hayırlısı..Umarım hamile değilsinizdir,bu kafa karışıkığından kurtulmuş olursunuz...Dediğim gibi ilk aylarda adet düzensizlikleri olabilir....

Ben ilk bebeklerimi erken doğumla kaybettim..Tedaviyle hamile kalmıştım üstelik....Eşimle kendi elimizle toprağa gömdük...Hem de doğum günümde doğurmuştum...Şimdi kardeşleri ile avunuyoruz..Allah yine ikiz verdi..Tedaviyle...Bazıları evler ,arabalar satıyor çocuk için...Kaldı ki tedavisiz hamile kalabilmişsiniz..Muayne masaları vs yi tedaviyle hamilelik isteyenler kadar görmemişsinizdir emin olun...Veren Allah almasını da bilir..........O yüzden iyice düşünmenizi tavsiye ederim............

inanın o kadar kötüyüm ki şuan yanımda olsanız sarılıp
size bağıra bağıra ağlamak isterdim dua edin bana inşallah gebe deilimdir

Back