sakın kullanmayın bebeğiniz için çok zararlıPeki adet olmadigima gore bu ilaci icersem kanama baslayacak mi demek oluyr? Eczacı 2 gun sonra emzirebilir demiş esim de ilaci almis. Ama kullanmak konusunda kararszim ya hamile kalip kurtaj olacagim ya da ilaci icip bebegime ve kendime 1 haftayi zehir edecegim... ne yapacagimi bilemiyorum ve zaman geçiyor.
adetiniz başlarmı bilmiyorum ama ilacı içmeyin eczacı size 2gün demiş bana 1 haftada ancak atılır vücuttan demişti sizi en iyi ben anlarım :-(Peki adet olmadigima gore bu ilaci icersem kanama baslayacak mi demek oluyr? Eczacı 2 gun sonra emzirebilir demiş esim de ilaci almis. Ama kullanmak konusunda kararszim ya hamile kalip kurtaj olacagim ya da ilaci icip bebegime ve kendime 1 haftayi zehir edecegim... ne yapacagimi bilemiyorum ve zaman geçiyor.
bence 2 seçenek var ,ya bebeğinizi sütten keseceksiniz ve ilacı alacaksınız,ya da ilacı almayıp bekleyceksiniz bir süre..Peki adet olmadigima gore bu ilaci icersem kanama baslayacak mi demek oluyr? Eczacı 2 gun sonra emzirebilir demiş esim de ilaci almis. Ama kullanmak konusunda kararszim ya hamile kalip kurtaj olacagim ya da ilaci icip bebegime ve kendime 1 haftayi zehir edecegim... ne yapacagimi bilemiyorum ve zaman geçiyor.
Prezervatif kaymisbir de kusura bakmayın ama neden önlemini almadınız??
nasıl kayabilir ki,sonuçta saran bişey.,hissetmemesi de imkansız..neyse çok açık yazdım galiba...Prezervatif kaymisolan hep kadinlara oluyor valla derdini tasasini biz cekiyoruz. Erkeklerin umru diil boyle seyler
Ben de anlamadım ...nasıl kayabilir ki,sonuçta saran bişey.,hissetmemesi de imkansız..neyse çok açık yazdım galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?