Bebek Beslenmesi emzirirken ek gıda veren anneler öğünleriniz nasıl

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ii geceler herkese gerçi kimse yok bu saatte ama olsn :) reyhan1302 ve unvere ikinizede teşekkür ederim.zaten 5 aylık oldu artık başlamaya karar verdim.inş. uykusuda normale döner deneyip görüceğiz artk :) ama bizimki biberondan ememiyoo bakalım nasıl çözüceğiz durumu :)

benim eşim harita teknikeri hafta içi kamuda hafta sonlarıda kendi meslegini yapıyo özel ölçümlere gidio bu günlerde bide mütahitliğe başladı eşimi dogru dürüst göremiorum gece 24.den önce eve gelmio hafta sonları full çalışıo (

Canım bizimde aynı şekildeydii..Ve resmen zombi gibiydim Doktoruna sordum..Ben de sadece anne sutu veriyodum..Kilosu normal ve doyuyor cocugun dedi..Ama meme bagımlısı olmus resmen..Gece ne olursa olsun dayanıp emzirmemeniz gerekiyo dedi...Aglasada almaman gerek kucagına dedi..Bende oyle yaptım..İnan hayatımda yaptıgım en zor sey..O agladı ben agladım yattıgım yerden..Ve aglaya aglaya uyudu bitanecik bebegim...En fazla 4-5 gece yapar bunu dedi doktor..Ben daha henuz 2. geceyi gecirdim..inan o kadar aglayıp yorulunca kendi kendine uykuya dalıo ve saatlerce uyuyor yorgunluktan..Cok gaddarlık gibi gelse de benim ruh saglıgımı kaybetmemem icin buna dayanmam gerek..Ama dayanamayıp kucagına alıcaksan eger agladıgında o zaman hic deneme bu yontemi..Cunku bosu bosuna aglatmak daha da uzucu olur..

ya karışmak giibi olmasın ama kilosu gayet iyi bebeğinin benim dr.um derki5.ayına gelmiş bi bebek doğum kg.nın 2 katına ulaştıysa herşey yolundadır bi de bu tarafından bak erken başlamışsın ama tabidr.dan dr.a değişiyo artık zaten çok fazla kg almayacakalar ki...bizde 3.050gram doğduk tam sizin haftanızdan6.950 idik fr.umuz herşey yolunda dedi 6 ay hiç bi şey yok dedi bugün gittim 450 gram almış ama ek mama yok.

valla bilmiorum canım ya geçen aydan dr muz sinyalini vermişti 3.ay sonunda da 750gr almıştı oğlum buay az almış bidahaki ay durumuna bakıp ek gıdaya başlayabiliriz dedi..azar azar kaşık mamalarından vermeye çalışıom ama pek istekli değil oğlum beni emmeyi tercih edio bende kendimi besliom şimdi sütüm artsın diye 28 ocakta da işe başlıycam ek gıdaya alışsa iyi olcak aslında şimdiden

ben kızıma 4 aylıkken anne sütünün yanında bir öğün yogurt elma ve havuç suyu veriyodum bir ögünde bebelac biberon maması veriyordum tabiki doktor tavsiyesiyle. 4 aylıkken başlamak lazım arkadaşım çünkü eskisi gibi anne sütü doyurucu olmamaya başlıyor

benim aklım o kadar karışıkki nie yapmadım nasıl yapmalıydım şimdi yapsam nolurki faydadan çok zarar görürsem die ikilemler sorular ardarda
benim kızım da en fazla 2 saatte bir çok nadir olmak üzere 2 buçuk saatte bir bazen hatta saat başı uyanıp emip öyle uyuyo doymuyo da acıkıyo da olabilir bilmiyorum ama alışkanlık ettiyse yanmışım :)
tamtamına tok olup öle uyumak istiyosa tamam demekki bi muhallebi ya da katı gıdaya geçince daha tok tutucu bişi yiyince uzun olacak uykusu gibi inşallah yani (hernekadar ümitlenme deseler de)
ama sırf alışkanlık ise bu kaç yaşına kadar sürecek ki??
ben de bu sizin yöntemi çok düşyünüyorum hiçbir gece uygulayamıyorum bi ara yapayım dedim mızırdandı kalkmadım gitmedim yanına ağladı ben gitmedikçe ağlamasının azalıp uyumaya geçmesi lazım değil mi ama bizimki şiddetlendi gitmedikçe amaaaaaaan uf dedim kalktım gittim yine verdim memeyi beşikten alıp yatırıp veriosun falan filan uzuncana emiyo beli doymadığından acıktığından bilmiyorum ama,,
5 aylık olduktan sonra bu yöntem ne kadar işe yararki?
siz ne kadarlıkken yatınız ağlaması daha mı şiddetlendi?yoksa azalarak mı devam etti?

ne kadar süre ağladı bebeğniiz de uykuya dalda acaba???
yardım ederseniz ben de denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…