- Konu Sahibi reyhan1302
hee canım yapıoz valla
bal yapıoz biz :)))) arıcılık yani
bal yapıoz biz :)))) arıcılık yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişey sormak istiyorum sizlere 1 hafta önce gittik doktora bebişimin kilo alımı normal sütümde var çok şükür ama bizim zuzu 1saatte bi emmek istiyoo geceleride uyumuyo sabahlıyoruzz 1saatte bi emmek istemesi normalmi sizce yetmıyo desem sutum kılosu ıyı ayına gore.sağlık ocagında anne sutu dısında bişi vermiyosunuz dimi diye sordular.hayır dedim.
sizce başlamalımıyım ek gıdalara ne yapsam karar veremedim.lütfen yardımcı olun...
bizde bugün ek gıdaya başladık kontrolümüz vardı oğlum bu ay sadece 350gr almış 6800gr olmuş 64cm. 2gün sonra tam 4aylık olcak çok üzüldüm sütüm yetmio heralde.milupanın sütlacından verdim yarısını yedi şişenin..bidahaki ay yoğurda başlıycaz dedi doktor bakalım biraz da üşütmüş antibiyotik verdi bugün aşı olcaktı o yüzden yapmadı haftaya iyileşirse yapcak 2.karma aşısı ve rotavirüsün 2.dozu.ya çok üzüldüm kilo alımı düştü diye erken doğdu bide oğlum 35haftalık 2.5kg 46cm doğmuştu ilk aylar güseldi gelişimi buay bende farkettim az kilo aldığını ama enazından 7kg olmuştur diodum
neyse sağlıklı olsun da bu ay mamayla takviye etcez
ya karışmak giibi olmasın ama kilosu gayet iyi bebeğinin benim dr.um derki5.ayına gelmiş bi bebek doğum kg.nın 2 katına ulaştıysa herşey yolundadır bi de bu tarafından bak erken başlamışsın ama tabidr.dan dr.a değişiyo artık zaten çok fazla kg almayacakalar ki...bizde 3.050gram doğduk tam sizin haftanızdan6.950 idik fr.umuz herşey yolunda dedi 6 ay hiç bi şey yok dedi bugün gittim 450 gram almış ama ek mama yok.
Canım bizimde aynı şekildeydii..Ve resmen zombi gibiydim Doktoruna sordum..Ben de sadece anne sutu veriyodum..Kilosu normal ve doyuyor cocugun dedi..Ama meme bagımlısı olmus resmen..Gece ne olursa olsun dayanıp emzirmemeniz gerekiyo dedi...Aglasada almaman gerek kucagına dedi..Bende oyle yaptım..İnan hayatımda yaptıgım en zor sey..O agladı ben agladım yattıgım yerden..Ve aglaya aglaya uyudu bitanecik bebegim...En fazla 4-5 gece yapar bunu dedi doktor..Ben daha henuz 2. geceyi gecirdim..inan o kadar aglayıp yorulunca kendi kendine uykuya dalıo ve saatlerce uyuyor yorgunluktan..Cok gaddarlık gibi gelse de benim ruh saglıgımı kaybetmemem icin buna dayanmam gerek..Ama dayanamayıp kucagına alıcaksan eger agladıgında o zaman hic deneme bu yontemi..Cunku bosu bosuna aglatmak daha da uzucu olur..
slm bende ek gıdaya geçtim ama hangi saatlerde ne versem acaba bana yardımcı olurmusun tşk