• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken Diğer Göğüsten Süt Gelmesi

psikolojikdanismannisa

Sadece İnsanım
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
79
18
3
27
Hanımlar merhabalar. Ben emzirirken diğer gögüsten sürekli süt geliyor. Tüm üstüm batıyor. O yüzden ben de oraya mochinin süt toplayıcısınü vakumlatıyorum. Bazen vakum tutmuyor hop düşüyor falan tüm süt ziyan üst baş batmış...🥲

Ama bu dışarıda çocuğumu emzirirken çok da konforlu bir olay olmayacak.

Benim gibi anneler çocuğu dışarıda nasıl emziriyorlar? Bu zamanla geçebilecek bir şey mi?

Hanımlar merhabalar. Ben emzirirken diğer gögüsten sürekli süt geliyor. Tüm üstüm batıyor. O yüzden ben de oraya mochinin süt toplayıcısınü vakumlatıyorum. Bazen vakum tutmuyor hop düşüyor falan tüm süt ziyan üst baş batmış...🥲

Benim gibi anneler çocuğu dışarıda nasıl emziriyorlar? Bu zamanla geçebilecek bir şey mi?
Eğer mochi dusuyorsa vakum etkisi geçmiş olabilir. Bende almıştım ilk ay güzel vakumluyordu sanra ne olduysa hep düşüyordu tutmuyordu . Şikayet. Com sikayetimi yazdik firma benimle iletişime geçip aldığınız yere iade etmemi söyledi para iademide aldım .
Bir süre sonra memeler bebgin ihtiyacı kadar süt uretecektir akma olayi bitiyor yani.

Göğüs pederi kullanabilirsin. Benim de aynıydı. Nazar olma inşallah sütün iyi demektir bu 🧿
Zamanla bu olay bitecek. Ben de bu olay bitene kadar yanımda havluyla geziyordum gece yanıma alıyordum. Gece emzirirken akıyordu çünkü. Hatta akmamaya başlayınca sütüm bitti sanmıştım ama öyle değilmiş

Back