• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken Anyidepresan Kullanan Varmıııı!!!!!

AlikereminAnnesi

HaSreTiMdiN ŞüKür YaNımDasıN MELEĞİM
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
51
39
18
Arkadaşlar hamileyken düşük doz antidepresan kullandım çok şükür bi sorun olmadı aksine herşey dahada iyi oldu ama şuam aynı ilaca devam ediyorum fakat kendimi iyi hissetmediğim için doktorum ilacım dozunu yükseltmek istiyor. Bana önerisi olan varmıı!!!!

Benim şu an 4,5 aylık bir oğlum var. Emziriyorum ve Citoles 10 mg kullanıyorum. Psikiyatristim de, jinekoloğum da bir sorun olmayacağını söylediler. Hatta çocuk doktorumuz bile, sadece ciddi antidepresanların (şizofreni, bipolar vs. hastalıklarda kullanılanlar) emzirirken kullanılmaması gerektiğini söyledi.

Benim şu an 4,5 aylık bir oğlum var. Emziriyorum ve Citoles 10 mg kullanıyorum. Psikiyatristim de, jinekoloğum da bir sorun olmayacağını söylediler. Hatta çocuk doktorumuz bile, sadece ciddi antidepresanların (şizofreni, bipolar vs. hastalıklarda kullanılanlar) emzirirken kullanılmaması gerektiğini söyledi.
Bende maprotil kullanıyorum ama 75 mg çıkarmak istio doktorum galiba yükselticem...

Back