- Konu Sahibi hasekisultan
ben kullanıyorum canım 4 aylık kızım var.cipralex 20 mg kullanıyorum.5 aylık hamileyken başladım ve bırakmadım.doktorlarımın kontrolunde kullanıyorum.bebeğime bir zararı yokmuş Allah ın izniyle..paasiflora denemiştim hamileyken etki etmedi.atarax surup ve cipralex e başladım.ataraxı bir süre sonra bıraktım cipralexe devam.eğer içmen gerekiyorsa iç canım.bizi bizden başka kimse anlayamaz.yaşamayan bilemez..çok zor...doktor kontrolunde rahatlıkla içebilirsin.ben hamileyken farmakolojiden rapor aldım antidepresanlarla ilgili.okudum.bütün ilaçlarda risk var.aspirinde yok mu?Allah yazmamış olsun...o yüzden rahat ol derim ben :))) merak etme geçicek hepsi geçicek...bu da bizim sınavımız...
mrb bende hamleyim ve normaldede depresyon hastasıyım gebelkte yeniden şikayetlerim basladı bende daha önceden cipralex 20 mg kullandım.gecen psikiyetriye gittim durumumu anlattım günde yarım cipralex verdi fakat dogumdan 15 gün önce falan bırakılıcakmıs.merak ettigim sende nasıl bir tedavi yöntemi izlediler doguma yakın kestiler mi bebekte kesilme sendromu oldumu?