• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken antibiyotik

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhaba hanımlar ..sorum olacaktı sizlere benim 3 aylık bebeğim var ve emziriyorum ..idrarda kanama şikayetiyle üroloji uzmanına gittim ve kum döktüğümü idrar yolu enfeksiyonu olduğumu söyledi .Cec 1000 mg suda eriyen antibiyotikten vermiş .bu ilacı emzirirken kullananlar var mı acaba ? Emzirdiğimi söyledim doktora aslında .içim rahat değil yine de .😵‍💫prospektüsünde anne sütünde saptanmıştır yazıyor çünkü

Antibiyotik kullanırken sütünüzü sağıp atın. Son ilacı aldıktan sonra da hemen emzirmeyin 2 gün daha sağıp atın. Bu ilacın bebekler üzerindeki etkisi bilinmiyor.

Merhaba hanımlar ..sorum olacaktı sizlere benim 3 aylık bebeğim var ve emziriyorum ..idrarda kanama şikayetiyle üroloji uzmanına gittim ve kum döktüğümü idrar yolu enfeksiyonu olduğumu söyledi .Cec 1000 mg suda eriyen antibiyotikten vermiş .bu ilacı emzirirken kullananlar var mı acaba ? Emzirdiğimi söyledim doktora aslında .içim rahat değil yine de .😵‍💫prospektüsünde anne sütünde saptanmıştır yazıyor çünkü
Doktorunuz emzirdiğinizi biliyorsa ona göre antibiyotik yazmıştır bence sıkıntı etmenize gerek yok emzirirkende içilebilen antibiyotikler var çünkü doktorada sölemişsiniz zaten🙏😘sağlıkla büyütün bebeğinizide inş🙏Sizede çok geçmiş olsun

Kullandım mecburen 😞
Merhaba canım benim bebeğim de bir aylık yüzünde isilik tarzı birsuru sivilceler çıktı.Biryerden duyduğuma göre antibiyotik te yapabiliyoruz anne sütünden geçiyormuş.bende çeç kullaniyordm sende herhangi bir sıkıntı yasattimi o ilaç

Back