- 21 Şubat 2022
- 1.776
- 2.764
-
- Konu Sahibi diblerabla
Çok geçmiş olsun. 2 saat sonra süt vermekle ilgili bir şey dedi mi?Ben çok kötüydüm hafta sonu. Kanda enfeksiyon 0-5 arası olması gerekirken 134 çıktı. Ateş, eklem ağrısı vs. vardı. Başım kalkmıyordu yerden. Doktor antibiyotik ve iğne verdi. Bebeğin var çabuk toparla diye iğne yazıyorum dedi. Ben de içiyorum mecbur çünkü öyle bebeğe de faydam olmuyor.
Hayır sadece bol bol emzir ona da geçmesin dedi.Çok geçmiş olsun. 2 saat sonra süt vermekle ilgili bir şey dedi mi?
Kadın doğumcu mu vermiş?Ablam doğum yapalı iki hafta oldu ve doktoru agumentin vermişti emzirme gibi bir şey de dememişti.
Evet.Kadın doğumcu mu vermiş?
Çok teşekkür ederim cevabınız için
Rica ederim,geçmiş olsun.Çok teşekkür ederim cevabınız için
Bende emzirirken kullandım mecbur agumentin bişey olmadı emzirme falan da demedi doktor. Bu durumlarda kullanmakta sakınca yok rahat olunHanımlar Merhaba
Yirmilik dişim iltihaplanmış çekilmesi için Agumentin verdi doktor. 1 hafta 12 saatte bir kullan ve en az iki saat emzirme dedi. Sütü sağayım mı diye sordum gerek yok dedi ama benim içime sinmedi. İnternetten biraz araştırdığımda süte geçtiğini ve bebeği ishal yapabileceğini okudum. 2 saatte sonra emzirince nasıl etki etmiyor anlayamadım. İçime hiç sinmedi. Ne yapmalıyım? Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın.
Teşekkür ederim şimdiden
İçim rahatladı çok teşekkür ederimBende emzirirken kullandım mecbur agumentin bişey olmadı emzirme falan da demedi doktor. Bu durumlarda kullanmakta sakınca yok rahat olun
Çok teşekkür ederim kullanayım ben deAgument.kullandim gecen ay sukur sorun yok
Çok teşekkür ederim sağ olunSezeryan olunca doktorum vermisti. Dis hekimleri de gebeler ve emzirenlerle ilgili bilgi sahibi oluyorlar. Merak etmeyin. Kullanin, dis iltihabi cok ciddi bir meseledir. Gecmis olsun.
Çocuk doktoruna daha çok güveniyorum şahsen. Ben de normal doğum sonrası kullandım ama başka bir antibiyotikti. Agumentinden emin olamadım.Ben de mastitten dolayı antibiyotik kullandım 2 aylık değildi bebeğim, genel cerrah emzirme sağ at dedi. Çocuk doktoruna gittim, sağmak ile hiçbir zaman aynı miktarda uyaramazsınız göğsü, süt azalmasını istemiyorsanız devam edin; ayrıca bebek hasta olsa ona da verecektim antibiyotik bir şey olmaz dedi. Ben de emzirdim normal. Sağdıklarım da oldu, o ara fazla üretim yapıyordum. Onları sonradan vermedim bebeğime hala buzlukta duruyor. Banyosuna falan ekleyeceğim.