- Konu Sahibi xsxekerkxixzcandy
-
bende oğlum 11 aylıkken adet oldum emziriyorum , oğlumu ama emzirip hamile kalan çok kişi duydum
Kizlar gecmis bayraminiz kutlu olsun...ben 40gúnden sonra düzenli adet górmeye basladim oglusum 9aylik oldu ...gecen aya kadar her ayin 5.inde regl'dim ama eylúlde yani gecen ay 5 gún gecikti bu ayda 11gún oldu bugúnle hala tik yok ara ara kendimi dinliyorum stress yapiyorum test'te yaptim korunuyoruzda...cok korkuyorum su an ikinci bi cocuk dúsúnmüyoruz oglusim biraz búyúsún maddi manevi dúzene girsin hersey ardindan ikinci cocuk diyoruz ama ilahi taktir olirsa napabilirizki yeterki saglikli olsun... Bekliyorum hala insallahda hamile degilimdir...allah evlat acisiyşa yanip tutusanlara nasip etsin cocuk sahibi olmak istiyen herkese bu gúzelligi taddirsin..ha bu arada testim negativ cikti bi kac gún daha bekleyip doktora gidocem belkide hormon boZuklugu basladi..
tahmin yúrútmekten kafam patliycak[/QUOTE
Doğumlardan sonra aadet duzensizligi olabiliyormus dr git bence.adet duzenleyici hap versin
Merhaba adet duzeniniz ne zaman duzene girdislm kızlar
ben doğum yapalı 9 ay oldu oğlum hala emioo ve sık emiioo sütümde gelioo. doktora gittim adet olmuorum dedim emziriosun sütünde var o yüzden olmuosun bazılarında bööle olabilio dedi sakın korkma 18 aya kadar olamayabilirsin dedii. of ya göbek yaptımm ve çok sinirliyimmm
Benzer durumlari yasiyorum.regl duzeniniz duzrldi mi acaba.doktorum emzirirken normal dedi ama insan endiseleniyoHemen hemen herkes ayni şeyleri yazmis ama cevap veren yok benimde 4.5 aylik bir bebeğim var 35 gün loğusa kanamam oldu sonrasında düzenli adet gördüm ama bu ay bir ahafra gecikti test yaptim negatif cikti biraz üzüldüm aslında yeni birbbebeğe hazir değilimama hamilelik cçok ggüzel bir duygu kizima bir kardeş gelir belki dedim ama yok düzenli giderken birden gününü sasmasi garip geldi bana yokmu sorularimiza cevap veren biri
Ocak subat Mart oldum Nisan'da olmadımSonrasında oldunuzmu adet
Benim başlarda kısa sürüyordu ama sonra düzene girdi ama dediğin gibi bir durum yaşamadım yanlış hatırlamıyorsamMerhaba arladaslar dogum yapali 8 ay oldu.bu üçüncü adetim normalde 24/26gun arasi degisen periyot 21 gune düştü adet baslancigiyla diger adetin baslangici 21 gun yani.sure kısaldı.bu durumu yasayan oldumu bu tip duzemsizlikler normalm mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?