- 15 Şubat 2013
- 24.367
- 91.678
- Konu Sahibi Kedili0983
göğsünü emzirdikten sonra kendi sütünle ıslat ve göğüs uçların kurumadan kapatma, zamandan başka çare bulamamıştım ben, dişimi sıka sıka emzirdim, 3 ay sonunda kalmadı acı falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ihtiyacın olan şey sabretmek bende çok acı çektim. Lansinoh kremi doğumdan itibaren kullandım. Emzirirken ağzıma havlu alıp onu ısırıyordum acıdan, gözümden yaşlar akarak. 40 günün sonunda düzeldi. Alışma evresi sanırım ilk zamanlar inş seninki daha kısa sürede iyileşir.kızlar merhaba, allahın izni ile 14.agustos cuma günü sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. Sizlerinde bir çok tavsiyesi sayesinde ( daha önce sezeryan ile ilgili bdv konu açmıştım) daha ameliyatın olduğu gün ayağa kalktım.2. Günü tek başıma kalkıp yürüyordum. Şimdi ise tekrar sizden yardım istiyorum. Kızlar daha 4 gündür emziriyorum ama böyle bir acı olamaz. Gögüs uçlarım param parça. İlk günden itibaren lansiloh ve garmastan pomat kullanıyorum ama banamısın demiyor. Daha sütüm katı yani sıvıya dönüşmedi öyle yoğunda değil o yüzden pompalarda işe yaramıyor. Gögüs silikonlarıda denedim sütüm katı ve çok az olduğu için bebeğim çekemiyor.Resmen çığlık atarak kanter içinde ağlaya ağlaya emziriyorum. Yokmu bunun caresi? Garmastan pomat iyi bir seçim mi? Çaresi yoksa kaç gün içinde düzeldi sizin gögüs uçlarınız? Biraz uzun yazdım okuyan ve yardımcı olacak herkese binlerce tesekkür ederim
Canım blogannem sayfama bakarsan orda bu konudaki deneyimlerimi gorebilirsinkızlar merhaba, allahın izni ile 14.agustos cuma günü sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. Sizlerinde bir çok tavsiyesi sayesinde ( daha önce sezeryan ile ilgili bdv konu açmıştım) daha ameliyatın olduğu gün ayağa kalktım.2. Günü tek başıma kalkıp yürüyordum. Şimdi ise tekrar sizden yardım istiyorum. Kızlar daha 4 gündür emziriyorum ama böyle bir acı olamaz. Gögüs uçlarım param parça. İlk günden itibaren lansiloh ve garmastan pomat kullanıyorum ama banamısın demiyor. Daha sütüm katı yani sıvıya dönüşmedi öyle yoğunda değil o yüzden pompalarda işe yaramıyor. Gögüs silikonlarıda denedim sütüm katı ve çok az olduğu için bebeğim çekemiyor.Resmen çığlık atarak kanter içinde ağlaya ağlaya emziriyorum. Yokmu bunun caresi? Garmastan pomat iyi bir seçim mi? Çaresi yoksa kaç gün içinde düzeldi sizin gögüs uçlarınız? Biraz uzun yazdım okuyan ve yardımcı olacak herkese binlerce tesekkür ederim
Balmumunu güneşte erit su şişesi kapağına içini oyarak koy.göğsünde dursun emzirirken çıkar.komsum böyle yaptı hic acımamış.bende bir hafta önce doğum yaptım.lansinoh kullanıyorum birde mutlaka göğüs pedi hep takılı duruyo nemli kalmasını sagliyo ilk 5 gün çok acıdı simdi iyiyim çok şükür.Kızlar hepinizden allah razı olsun . Şimdi kv dem balmumu koydu uçlarına biraz iyi geldi üstlerine gene garmastan pomat sürdüm suan nemini muhafaza ettiği için rahatladım. 1-2 gün gögüs ucu silikon kalkanla devam edicem umarım başarırım. Kendimi birşeyi beceremeyen berbat bir anne gibi hissediyorum. İyiki varsınız.