Emzirirken acıdan ölüyorum

Kedili0983

su yolunu bulur
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
3.916
4.814
kızlar merhaba, allahın izni ile 14.agustos cuma günü sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. Sizlerinde bir çok tavsiyesi sayesinde ( daha önce sezeryan ile ilgili bdv konu açmıştım) daha ameliyatın olduğu gün ayağa kalktım.2. Günü tek başıma kalkıp yürüyordum. Şimdi ise tekrar sizden yardım istiyorum. Kızlar daha 4 gündür emziriyorum ama böyle bir acı olamaz. Gögüs uçlarım param parça. İlk günden itibaren lansiloh ve garmastan pomat kullanıyorum ama banamısın demiyor. Daha sütüm katı yani sıvıya dönüşmedi öyle yoğunda değil o yüzden pompalarda işe yaramıyor. Gögüs silikonlarıda denedim sütüm katı ve çok az olduğu için bebeğim çekemiyor.Resmen çığlık atarak kanter içinde ağlaya ağlaya emziriyorum. Yokmu bunun caresi? Garmastan pomat iyi bir seçim mi? Çaresi yoksa kaç gün içinde düzeldi sizin gögüs uçlarınız? Biraz uzun yazdım okuyan ve yardımcı olacak herkese binlerce tesekkür ederim

Son düzenleme:
bebegini mutlaka emzir yarina sutun iner buyuk ihtimalle guzel emebilirse
emmedigi surelerde uzrine bisey giyme, yani gogus uçlarin hava alsin oksijen almazsa zor iyilrsir ( gogus kalkanida ise yarayabilir ama hava sicak aç uçlarini en basiti bu
ben ikinci çocuugmda herseyi denedim sonuç alamadim ( lansinoh hiç ise yaramiyor bende ) en son sudocremle sifa bulmustum
çocugun agzina kahverengi yeride sokacaksin memenin ucunu deil sadece
emzirmeden once ve sonra gogus ucunu SIK çikan siviyi sur kremden daha iyi gelir bu

ha bide sut gelince kakanin rengi degisyor altin sarisina donmeye absliyor (b su an yesil olmasi lazim )

tahinin üzerinde oluşan yağ çok iyi geliyormuş
ayva çekirdeğini suda bekletip jel yapıyorsun oda iyi geliyormuş
bepanten de iyi geliyomuş
bunlar duyduklarım çok şükür bende olmamıştı allah kolaylık versin.

Bebeginizi saglikla büyütn insallah kesinlikle tahinin üstndeki yag ve tereyag cok iyi geliyo karsi komsum agliyodu bebegni her emzirisindede ona biri söylems yapti ve cok rahat etti nasp olurda birgn bnde anne olursam bnmde aklmda bunlar

Mümkünse emzirdikten sonra strecle. Hep nemli Kalsın ki iyileşsin. Akıllının biri bana kapat dedi hem zatürre oluyordum hem de acıdan oldum iki ay. Sonra biri ayva çekirdeğini önerdi her emzirmeden sonra önce ayva cekirdeginsonra da bepanthene sürdüm. Emzirmeden önce yıkadım. Kısa sûrede toparladım.

Cok acıyor biliyorum. Ama dayanın emzirmeye devam edin. Ömrü güzel olsun yavrunuzun

Mümkünse emzirdikten sonra strecle. Hep nemli Kalsın ki iyileşsin. Akıllının biri bana kapat dedi hem zatürre oluyordum hem de acıdan oldum iki ay. Sonra biri ayva çekirdeğini önerdi her emzirmeden sonra önce ayva cekirdeginsonra da bepanthene sürdüm. Emzirmeden önce yıkadım. Kısa sûrede toparladım.

Cok acıyor biliyorum. Ama dayanın emzirmeye devam edin. Ömrü güzel olsun yavrunuzun
Bepanthene merhem mi ? Krem mi? Birde silemiyorum oderece acıyor uçları bebeğim emerken ağzına gelse sorun olur mu?

Bepanthene merhem mi ? Krem mi? Birde silemiyorum oderece acıyor uçları bebeğim emerken ağzına gelse sorun olur mu?
Merhem olan hani su katı var ya

Mutlaka yıkaman Lazım hem soğuk su iyi gelir acını dindirir lavaboda iki dk yıka yıka dediğim elinle su al yıka hem masaj etkisi olur. Cok acıyo biliyorum ama geçecek

Ayva çekirdeğini de ihmal etme doğal bir mucize

Lansolin çok iyi. Birde sızma z.yağını pamuğa dokup meme ucuna bırakın. Buda çok rahatlatıyor.
O ilk süt çok kıymetli.

ahhhhh eski günler aklıma geldi bende konu açmıştım:110:
benim ki 2 ay sürdü (cildim çok çok hassastır) sonra yavaş yavaş geçti ben çareyi şöyle buldum 1,5 saatte bir tek göğüs emzirdim böylece diğerinin acısı geçiyordu her ikisini emzirmiyordm..
çok şey kullandım avent kalkan çeşiltli kremler saf zeytin yağı göğüs ucu sadece zaman tedavi edici oldu

Kızlar hepinizden allah razı olsun . Şimdi kv dem balmumu koydu uçlarına biraz iyi geldi üstlerine gene garmastan pomat sürdüm suan nemini muhafaza ettiği için rahatladım. 1-2 gün gögüs ucu silikon kalkanla devam edicem umarım başarırım. Kendimi birşeyi beceremeyen berbat bir anne gibi hissediyorum. İyiki varsınız.

Canım ben bepanten surup emzirmeden once karbonatlı suyla silmistim uçlarını iki günde düzelmiş ti .sağlıkla buyut bebegini

Kızlar hepinizden allah razı olsun . Şimdi kv dem balmumu koydu uçlarına biraz iyi geldi üstlerine gene garmastan pomat sürdüm suan nemini muhafaza ettiği için rahatladım. 1-2 gün gögüs ucu silikon kalkanla devam edicem umarım başarırım. Kendimi birşeyi beceremeyen berbat bir anne gibi hissediyorum. İyiki varsınız.

ahhh cnm kiyamam...oda lohusa psikolojisi sonucu kotu hissediyorsun

X