• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Emzirip Oruç Tutan Var mı?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

meltem_eymen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
703
0
46
Ankara
Selam arkadaslar 2 aylık bebeğim var aslında 7 aylık doğdu simdi tam 9 aylık oruc tutmaya basladım 1 2 gün denicem sizlerde tutuyormusunuz umarım sütüm yeter oğlusuma ....

benımde 6 aylık bebeğim var zaten pek emmıyo ama sahurdan yedıklerımden sanırım sütüm var cok şükür mamada verıyom yuce rabbım yardımcımız oluyo bol sütlü gunler ınşallah

benımde 6 aylık bebeğim var zaten pek emmıyo ama sahurdan yedıklerımden sanırım sütüm var cok şükür mamada verıyom yuce rabbım yardımcımız oluyo bol sütlü gunler ınşallah

benim bebişim küçük ya cok tedirginim ben bide sadece anne sütü ile besliyorum insallah sütüm bol olur allah yardımcımız olsun

ben oğlum 4 aylıkken tutmuştum ama mama da verdiğim için sorun olmadı..
şimdi kızım 3 aylık sadece anne sütü alıyor ama yarın tutucam ( adetimin son günü de)bir iki gün deneyeyim. etkileyeceğini sanmıyorum sütü zaten. ramazanda daha sağlıklı besleniyo insan. sadece biraz susuzluk yorar.

ben tutmuyorum canım benim de beebğim 7 aylık doğdu şimdi 3 aylık.. zaten sütümüze çok ihtiyaçları var.. bir de azalmasın. sonradan kaza yapıcam nasipse

Selam arkadaslar 2 aylık bebeğim var aslında 7 aylık doğdu simdi tam 9 aylık oruc tutmaya basladım 1 2 gün denicem sizlerde tutuyormusunuz umarım sütüm yeter oğlusuma ....

benim bebiş 10 aylık.... mama vermiyorum ama çorbadır,meyvedir,yoğurttur vs. veriyorum....
orucumu da tutuyorum ama çok zorlanıyorum.... çünkü hala iyi emiyo... özellikle geceleri yapışıyo:1:....
aslında emziren annelere oruç farz değil ama tutmadığın borçları ödemek de mesele..zaten hamilelikte tutamadık bari emzirme dönemini geçmeyelim.....

Back