• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziriken diş tedavisi

firuze-1524

Bal kız & Bal oğlan
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
7.686
12
358
Bursa
merhaba,3 aylık bir bebeğim var,s ağ ve solda üst azı dişlerimde çürük var,ön dişerimde de aynı şekilde,dün aız sağlığı ve diş merkezine gittim,öndekiler için dolgu,arka dişler için biriçekimve diğeri kanal tedavisi önerdi,emzirdiğimi söyledim,nasıl olur bilmiyorum,kaç saat sonra emzirebilirsin kadın doğumcuyla görüş gel dedi,lokal ve genel anezteziden sonra ne kadar süre bebeğimi emzirmemeliyim,bide ilk sütmü sağıp atıcam sonrakini bebeğime içiricem?bilgilndiirseniz sevinirim

bir de devblet hastanelerinde emziren anneler için özel ilaçlardan var mı? diş hekimlerinin haberi yok da bu konuda sanırım,aynı ilaçları kullandıklarını söylediler bana,teşekkürler

kullanılan lokal anestezinin bebeğinize bir zrarı yok ama genede her ihtimale karşı tedavi olmadan önce bebeğinizi emzirip öyle gidin anestes toplam 3 4 saattde etkisini tamamen atacaktır.. ve bebeğinize hiç bir zararı yoktur

Back