- 2 Mart 2023
- 2.096
- 6.881
- 78
- 45
- Konu Sahibi cilekliturtam
-
3-4 aya kadar bol tişört ile emzirme örtüsüz her yerde emziriyordum. ( kafe , sahil, park , avm).Selam arkadaşlar yeni doğmuş Küçük emen bebekle dışarı nasıl çıkıyorsunuz gezmeye
Ben bedenimden büyük esneyen tişört giyerdim içeri sokar atletten memeyi çıkarıp verirdim üstten ona bakardım heryerdede emzirdim bakım odası olmazssa da restorantlar falan böyle atlattım. Hem hava alabiliyordu hem ben rahattım. Fakat büyüyünce artık arabada emzirdim hep durmuyor içerdeSelam arkadaşlar yeni doğmuş Küçük emen bebekle dışarı nasıl çıkıyorsunuz gezmeye
İkı dakıkada bir emmıyorlar ki sonucta.Selam arkadaşlar yeni doğmuş Küçük emen bebekle dışarı nasıl çıkıyorsunuz gezmeye
Emzirme ortumu takip sokakta AVM de düğünde her yerde emzirdimSelam arkadaşlar yeni doğmuş Küçük emen bebekle dışarı nasıl çıkıyorsunuz gezmeye
Kadının okuyup anlamasında problem yok. Siz noktalama işareti kullanmamışsınız. Yani siz önce noktalama işareti kullansanız daha iyi olur.Ben kendim utanıyorum . Şahış olarak . İsteyen istediği gibi emzirsin millet bakıyor mal mal rahatsız oluyorum insanların önünde emzirmekten utanıyorum size hesap mı vericem size ne? Önce okuyup anlayın sonra saldırın.
He heKadının okuyup anlamasında problem yok. Siz noktalama işareti kullanmamışsınız. Yani siz önce noktalama işareti kullansanız daha iyi olur.
Emzirme örtümü takıp her yerde emziriyorumSelam arkadaşlar yeni doğmuş Küçük emen bebekle dışarı nasıl çıkıyorsunuz gezmeye
Emziriyorken ben de bu şekilde yapıyordum. Arabada emerken uyurdu arabaya koyar bir saat fln gezer sonra uyanıp meme isterse bakım odasında takılırdım. Sütümü sağıp hiç dısarlarda vermedim zaten bu sıcaklarda riskli bir durum bence. Sütü termosta bile saklasam güvenemem.Memeyi bırakmıyormu biberona alışırsa diye korkuyorum dün çıktık avmye emzirme odasında emzirdim arabada emzirdim böyle bebekle çıkanlar ne yapıyor diye merak ettim ondan sorayım dedim
Bu seviyede birinin emzirmekten utanması hiç şaşırtmadı :) nezaketle yazılmış bir mesaja bile tepkinizden belli kültürünüz
Assndjjd ben de boyleydim bir zamanlaf.Yukarida bir üye utanıyorum demiş te niye utanır ki bir insan emzirmektennerede olursam olayım lop diye açıp emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?