• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirenler bebekle gezmeye nasıl çıkıyorsunuz

Selam arkadaşlar yeni doğmuş Küçük emen bebekle dışarı nasıl çıkıyorsunuz gezmeye
3-4 aya kadar bol tişört ile emzirme örtüsüz her yerde emziriyordum. ( kafe , sahil, park , avm).
Biraz büyüyüp hareketlenince tişörtten kafasını çıkarmayı öğrendi, örtüyü de istemedi . Arabada emziriyorum.

Emzirme örtüsünü takın bakan olursa da aldırış etmeyin.
Bebeğiniz daha önemli, cafe/park/hastane nerde olursanız olun emzirin. Başta kasıyordum ben de zamanla alışıyorsunuz.

Selam arkadaşlar yeni doğmuş Küçük emen bebekle dışarı nasıl çıkıyorsunuz gezmeye
Ben bedenimden büyük esneyen tişört giyerdim içeri sokar atletten memeyi çıkarıp verirdim üstten ona bakardım heryerdede emzirdim bakım odası olmazssa da restorantlar falan böyle atlattım. Hem hava alabiliyordu hem ben rahattım. Fakat büyüyünce artık arabada emzirdim hep durmuyor içerde 🫠🤭

7. aydan bildiriyorum örtü ile çok zor oluyor. Benim oğlanın eli dursa ayağı durmuyor, haliyle örtü de durmuyor 🤦en güzeli emzirme odası

Emzirme sıklığı azalana kadar düğmeli kıyafetler tercih ettim rahat açabileyim diye. Ben de emzirme örtüsüyle gittiğim her yerde emzirdim. Bir keresinde arabadan inip geri eve dönene kadar bebeyi bırakmamıştı🤦🏻‍♀️ emzirme odasına bir kez hastanede girdim, baygınlık geçiriyordum 😅

Emzirme odaları, parklar , banklar farketmiyor oturabileceğim cok kalabalık olmayan her yerde emziriyorum

Ben kendim utanıyorum . Şahış olarak . İsteyen istediği gibi emzirsin millet bakıyor mal mal rahatsız oluyorum insanların önünde emzirmekten utanıyorum size hesap mı vericem size ne? Önce okuyup anlayın sonra saldırın.
Kadının okuyup anlamasında problem yok. Siz noktalama işareti kullanmamışsınız. Yani siz önce noktalama işareti kullansanız daha iyi olur.

Emzirme örtüsü bile fazla bana. Bol giydiğim için her yerde emzirdim, emziriyorum.

Memeyi bırakmıyormu biberona alışırsa diye korkuyorum dün çıktık avmye emzirme odasında emzirdim arabada emzirdim böyle bebekle çıkanlar ne yapıyor diye merak ettim ondan sorayım dedim
Emziriyorken ben de bu şekilde yapıyordum. Arabada emerken uyurdu arabaya koyar bir saat fln gezer sonra uyanıp meme isterse bakım odasında takılırdım. Sütümü sağıp hiç dısarlarda vermedim zaten bu sıcaklarda riskli bir durum bence. Sütü termosta bile saklasam güvenemem.

Ben ilk 3 ay evden uzaklaşmadım yakınımdaki park harici, çünkü yarım saatte uyanıp ağlayan emen bi bebekti . Sonra da evden çıkarken, arabada, bebek bakım odasında emzirdim bi de uyku saatine denk gelince bebek arabasında uyudu o şekilde max 2-3 saatlik gezmelerle devam ettim şimdi 9 aylık yine 3 saatten fazla duramaz dışarda

Back