• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirenler bebekle gezmeye nasıl çıkıyorsunuz

Avm veya bebek bakım odası olan cafeler tercih edebilirsiniz. Ben en başından beri sütümü evde sağıp biberona kıyup veriyorum dışarda. Hiç ugrasmıyorum emzirmekle.
Memeyi bırakmıyormu biberona alışırsa diye korkuyorum dün çıktık avmye emzirme odasında emzirdim arabada emzirdim böyle bebekle çıkanlar ne yapıyor diye merak ettim ondan sorayım dedim

Memeyi bırakmıyormu biberona alışırsa diye korkuyorum dün çıktık avmye emzirme odasında emzirdim arabada emzirdim böyle bebekle çıkanlar ne yapıyor diye merak ettim ondan sorayım dedim
Bazılarında oluyormuş ama olmadı bende. Genelde örtüyü takıp her yerde emziriyorlar görüyorum ben utanıyorum 😀

Bebekler için emzirme örtüsü var. Takıp kafede de bankta da her yerde de emzirdim emziriyorum

Selam arkadaşlar yeni doğmuş Küçük emen bebekle dışarı nasıl çıkıyorsunuz gezmeye
Avm de emzırme odasına gıreyım dedım boguluyordum kucucuk oda yapmıslar o sinirle cıktım emzirme önlüğümü aldım oturdum hem içecegımı ıctım hem emzırdım gayet buyuk örtü olunca sorun olmuyor...

Zaten insan tip tip bakanlardan rahatsız oluyor..Yukardan telli benim örtüm e bebekte satılıyor hatta bebek ordan nefes alabılıyor..Sanırım dıkkatını cekenlerde bebek uyuyor zannediyor kı ne sanarsa sansı 50 derece sıcakta o odalarda duramayacağım..

Emzirme örtüsü ile uygun bir masaya geçip rahatça emzirdim ben hep. Hiç bebek odası kullanmadım desem yeri var. Zaten bizim zamanımızda bebek odaları pek yaygın değildi :)

Nesinden utanıyorsun tam olarak? Bebek bu emzirmek gerekiyorsa emzirecekler tabi ki.
Ben kendim utanıyorum . Şahış olarak . İsteyen istediği gibi emzirsin millet bakıyor mal mal rahatsız oluyorum insanların önünde emzirmekten utanıyorum size hesap mı vericem size ne? Önce okuyup anlayın sonra saldırın.

Selam arkadaşlar yeni doğmuş Küçük emen bebekle dışarı nasıl çıkıyorsunuz gezmeye
Emzirme ortusu takip her yerde emzirdim bebelerimi. Bana kalsa ona da gerek yok (emziren annenin memesinden de kimse tahrik olmasin bi zahmet) ama malum burasi turkiye

Ben kendim utanıyorum . Şahış olarak . İsteyen istediği gibi emzirsin millet bakıyor mal mal rahatsız oluyorum insanların önünde emzirmekten utanıyorum size hesap mı vericem size ne? Önce okuyup anlayın sonra saldırın.

Kimse size saldırmamış yahu arkadaş rahat olun utanmayın diye yazmış :)
Utanılacak şey meme değil. Emzirene mal mal bakmak.

Aman bu ülkede insanlar her şeye bakıyor, varsın baksınlar. Belki alışınca utanma hissiniz geçer. Hem ayıp bir şey de yapmıyorsunuz, bakan utansın diyorum. :)

Back