- 28 Mayıs 2024
- 58
- 12
- 3
- 28
- Konu Sahibi cilekliturtam
Selam arkadaşlar yeni doğmuş Küçük emen bebekle dışarı nasıl çıkıyorsunuz gezmeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avm veya bebek bakım odası olan cafeler tercih edebilirsiniz. Ben en başından beri sütümü evde sağıp biberona kıyup veriyorum dışarda. Hiç ugrasmıyorum emzirmekle.Selam arkadaşlar yeni doğmuş Küçük emen bebekle dışarı nasıl çıkıyorsunuz gezmeye
Memeyi bırakmıyormu biberona alışırsa diye korkuyorum dün çıktık avmye emzirme odasında emzirdim arabada emzirdim böyle bebekle çıkanlar ne yapıyor diye merak ettim ondan sorayım dedimAvm veya bebek bakım odası olan cafeler tercih edebilirsiniz. Ben en başından beri sütümü evde sağıp biberona kıyup veriyorum dışarda. Hiç ugrasmıyorum emzirmekle.
Bazılarında oluyormuş ama olmadı bende. Genelde örtüyü takıp her yerde emziriyorlar görüyorum ben utanıyorumMemeyi bırakmıyormu biberona alışırsa diye korkuyorum dün çıktık avmye emzirme odasında emzirdim arabada emzirdim böyle bebekle çıkanlar ne yapıyor diye merak ettim ondan sorayım dedim
Nesinden utanıyorsun tam olarak? Bebek bu emzirmek gerekiyorsa emzirecekler tabi ki.Bazılarında oluyormuş ama olmadı bende. Genelde örtüyü takıp her yerde emziriyorlar görüyorum ben utanıyorum
Örtüyle ben yapamam bi yandan göğsümü tutuyorum burnu kapanıyor yoksaBazılarında oluyormuş ama olmadı bende. Genelde örtüyü takıp her yerde emziriyorlar görüyorum ben utanıyorum
Evet iyiki varBebekle her yere gider her yerde emzirirdim. İnce bi battaniye gibi bişey yanında bulundur,emzirirken örtersin bisey gorunmez. Çoğu yerde de emzirme bebek bakım odası var
Ben emzik biberon taraftarı değilim. Memeyi bırakabiliyorlarEvet iyiki var
Boyundan örtüyü geçiriyorsunuz üstten açıklık kalıyor oradan kontrol edersiniz. İki eliniz de içerde olur zaten tutarsınız öyledeÖrtüyle ben yapamam bi yandan göğsümü tutuyorum burnu kapanıyor yoksa
Avm de emzırme odasına gıreyım dedım boguluyordum kucucuk oda yapmıslar o sinirle cıktım emzirme önlüğümü aldım oturdum hem içecegımı ıctım hem emzırdım gayet buyuk örtü olunca sorun olmuyor...Selam arkadaşlar yeni doğmuş Küçük emen bebekle dışarı nasıl çıkıyorsunuz gezmeye
Ben kendim utanıyorum . Şahış olarak . İsteyen istediği gibi emzirsin millet bakıyor mal mal rahatsız oluyorum insanların önünde emzirmekten utanıyorum size hesap mı vericem size ne? Önce okuyup anlayın sonra saldırın.Nesinden utanıyorsun tam olarak? Bebek bu emzirmek gerekiyorsa emzirecekler tabi ki.
Emzirme ortusu takip her yerde emzirdim bebelerimi. Bana kalsa ona da gerek yok (emziren annenin memesinden de kimse tahrik olmasin bi zahmet) ama malum burasi turkiyeSelam arkadaşlar yeni doğmuş Küçük emen bebekle dışarı nasıl çıkıyorsunuz gezmeye
Selam arkadaşlar yeni doğmuş Küçük emen bebekle dışarı nasıl çıkıyorsunuz gezmeye
Ben kendim utanıyorum . Şahış olarak . İsteyen istediği gibi emzirsin millet bakıyor mal mal rahatsız oluyorum insanların önünde emzirmekten utanıyorum size hesap mı vericem size ne? Önce okuyup anlayın sonra saldırın.
Aman bu ülkede insanlar her şeye bakıyor, varsın baksınlar. Belki alışınca utanma hissiniz geçer. Hem ayıp bir şey de yapmıyorsunuz, bakan utansın diyorum. :)Ben kendim utanıyorum . Şahış olarak . İsteyen istediği gibi emzirsin millet bakıyor mal mal rahatsız oluyorum insanların önünde emzirmekten utanıyorum size hesap mı vericem size ne? Önce okuyup anlayın sonra saldırın.