- 30 Nisan 2023
- 2.300
- 2.428
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeytin_zey
Her emziren kadının göğüs ucu yara olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba başta yanlış emzirmeden dolayı mı oluyorOlmaz. Benim ilkinde olmuştu. İkincisinde olmamıştı. Arkadaşımın hiçbirinde olmadı.
burada okuduklarımdan dolayı biraz korktum da , acaba bende de olur mu diyeBebek tam kavrayamadigi zamanlarda, yani yine yanlış emzirmeye bağli![]()
Olabilir ama benim göğüs uclarim hassasti fazla temasa gelemiyordu o zamanlar sonradan alışma oldu.Acaba başta yanlış emzirmeden dolayı mı oluyor
Baştan güzel tuttur her emzirmeden sonra acı olmasa da bı süre krem sür, emzirmeden sonra ve önce hafif hafif dokundurarak sil ya da ılık yıka, ne kadar hafif atlatırsan o kadar iyi, inşallah hıc olmazburada okuduklarımdan dolayı biraz korktum da , acaba bende de olur mu diye![]()
Peki yaralara rağmen bırakmayın acısa da emzirmeye devam edin geçen diyenler var, yani böyle yapınca daha da yara olmaz mı , o kısmı da çok anlayamıyorumOlabilir ama benim göğüs uclarim hassasti fazla temasa gelemiyordu o zamanlar sonradan alışma oldu.
Krem kullanmistim emzirmeye engel olmayan mecburen emzirmek durumunda oluyorsunuz çünkü 2-3 saatte bir emzirmek gerekiyor. Çok sürmüyor geçiyor sonra. Eğer hassaslık hissederseniz yaraya donmeden zeytinyağı sürebilirsiniz emzirme olmadığı zamanlar sonra temizleyip emzirirsiniz tabi doktorunuza danışarak yapın bunuPeki yaralara rağmen bırakmayın acısa da emzirmeye devam edin geçen diyenler var, yani böyle yapınca daha da yara olmaz mı , o kısmı da çok anlayamıyorum
Tam alisacakken bırakıyorsun baştan alışma süreci oluyor, ayrıca göğsü bosaltmazsan azalır, bikac gün sagipta veredebilirsin acısına dayanamzsan diğerini emzirirsin,Peki yaralara rağmen bırakmayın acısa da emzirmeye devam edin geçen diyenler var, yani böyle yapınca daha da yara olmaz mı , o kısmı da çok anlayamıyorum
Ay napiyim bacım kadının biri memem yarıldı emzirmekten yazmış , psikolojim bozulduTam alisacakken bırakıyorsun baştan alışma süreci oluyor, ayrıca göğsü bosaltmazsan azalır, bikac gün sagipta veredebilirsin acısına dayanamzsan diğerini emzirirsin,
Kız senin doğuma daha vardi sanki nelerin derdine dustun böyle![]()
Teşekkür ettim tavsiyeleriniz içinKrem kullanmistim emzirmeye engel olmayan mecburen emzirmek durumunda oluyorsunuz çünkü 2-3 saatte bir emzirmek gerekiyor. Çok sürmüyor geçiyor sonra. Eğer hassaslık hissederseniz yaraya donmeden zeytinyağı sürebilirsiniz emzirme olmadığı zamanlar sonra temizleyip emzirirsiniz tabi doktorunuza danışarak yapın bunu![]()
Herkeste o kadar olmaz, benim birinde oldu diğerinde olmadı, iki ya da üç kere mastit oldum, bosalttikca rahatliyordu, biraz ağrılı da bakımını yapınca alıştıkça geçiyor şükür, bunlar daha küçük meseleler şimdiden çok takılma oralara senAy napiyim bacım kadının biri memem yarıldı emzirmekten yazmış , psikolojim bozuldu![]()
Gümüş kapak al :) hem iyileştirme özelliği var deniliyor gümüşün hemde emzırırken zaten tahriş olan meme ucları kıyafetteki sürtünmeden dolayı da sızlıyor sürekli
Ben iki tene birden emzircem gaazaaam mübarek olsun şimdiden
İlk bebişte kremler falan halt yedi de koca karı işi yaptılar sarımsağı rendeleyıp tereyagda yakıp sürdüler hemencecık pişirmişti yarayı yok istemem falan demiştim ama sonrasında getirin getirin bidaha sürelim diyordum![]()
Sana diyeceğim şu herkeste değişir 2 çocuğum var ikisinde de oldu ilk çocuğumda oldu ama zor değildi çabuk iyileşti 1 buçuk yaşına kadar emzirdim ama 2. Çocuğumda okadar kötü berbat olmuştu ki kanamaya başlamıştı bebek bile emmeyi reddediyordu 5 aylık göğüs ucu yarasından sütten kesildi inşallah sende öyle birşey olmazHer emziren kadının göğüs ucu yara olur mu