Emziren kadınların mutlaka göğüs yarası olur mu

Olmaz. Benim ilkinde olmuştu. İkincisinde olmamıştı. Arkadaşımın hiçbirinde olmadı.

Bebek tam kavrayamadigi zamanlarda, yani yine yanlış emzirmeye bağli, bir de başta göğüs uçları şiddetli cekistirmelere alışık olmadığı için de oluyor, zamanla alışıyor 😊

burada okuduklarımdan dolayı biraz korktum da , acaba bende de olur mu diye 🥹
Baştan güzel tuttur her emzirmeden sonra acı olmasa da bı süre krem sür, emzirmeden sonra ve önce hafif hafif dokundurarak sil ya da ılık yıka, ne kadar hafif atlatırsan o kadar iyi, inşallah hıc olmaz 😊

Olabilir ama benim göğüs uclarim hassasti fazla temasa gelemiyordu o zamanlar sonradan alışma oldu.
Peki yaralara rağmen bırakmayın acısa da emzirmeye devam edin geçen diyenler var, yani böyle yapınca daha da yara olmaz mı , o kısmı da çok anlayamıyorum

Peki yaralara rağmen bırakmayın acısa da emzirmeye devam edin geçen diyenler var, yani böyle yapınca daha da yara olmaz mı , o kısmı da çok anlayamıyorum
Krem kullanmistim emzirmeye engel olmayan mecburen emzirmek durumunda oluyorsunuz çünkü 2-3 saatte bir emzirmek gerekiyor. Çok sürmüyor geçiyor sonra. Eğer hassaslık hissederseniz yaraya donmeden zeytinyağı sürebilirsiniz emzirme olmadığı zamanlar sonra temizleyip emzirirsiniz tabi doktorunuza danışarak yapın bunu 😊

Tam alisacakken bırakıyorsun baştan alışma süreci oluyor, ayrıca göğsü bosaltmazsan azalır, bikac gün sagipta veredebilirsin acısına dayanamzsan diğerini emzirirsin,

Kız senin doğuma daha vardi sanki nelerin derdine dustun böyle 😂

Tam alisacakken bırakıyorsun baştan alışma süreci oluyor, ayrıca göğsü bosaltmazsan azalır, bikac gün sagipta veredebilirsin acısına dayanamzsan diğerini emzirirsin,

Kız senin doğuma daha vardi sanki nelerin derdine dustun böyle 😂
Ay napiyim bacım kadının biri memem yarıldı emzirmekten yazmış , psikolojim bozuldu 😅🥹

Krem kullanmistim emzirmeye engel olmayan mecburen emzirmek durumunda oluyorsunuz çünkü 2-3 saatte bir emzirmek gerekiyor. Çok sürmüyor geçiyor sonra. Eğer hassaslık hissederseniz yaraya donmeden zeytinyağı sürebilirsiniz emzirme olmadığı zamanlar sonra temizleyip emzirirsiniz tabi doktorunuza danışarak yapın bunu 😊
Teşekkür ettim tavsiyeleriniz için Vaalbara Vaalbara 🌸🥰

Ay napiyim bacım kadının biri memem yarıldı emzirmekten yazmış , psikolojim bozuldu 😅🥹
Herkeste o kadar olmaz, benim birinde oldu diğerinde olmadı, iki ya da üç kere mastit oldum, bosalttikca rahatliyordu, biraz ağrılı da bakımını yapınca alıştıkça geçiyor şükür, bunlar daha küçük meseleler şimdiden çok takılma oralara sen 🥰

Doğru emzirme ile yara pek olmuyor. Bebeklerin dişlenip ısırdığı dönemlerde ya da yara geliştiğinde geçici bir süre slikon uç kullanılabilir.

Gümüş kapak al :) hem iyileştirme özelliği var deniliyor gümüşün hemde emzırırken zaten tahriş olan meme ucları kıyafetteki sürtünmeden dolayı da sızlıyor sürekli 😀

Ben iki tene birden emzircem gaazaaam mübarek olsun şimdiden

İlk bebişte kremler falan halt yedi de koca karı işi yaptılar sarımsağı rendeleyıp tereyagda yakıp sürdüler hemencecık pişirmişti yarayı yok istemem falan demiştim ama sonrasında getirin getirin bidaha sürelim diyordum 🙊🙊🙈🙈

Gümüş kapak al :) hem iyileştirme özelliği var deniliyor gümüşün hemde emzırırken zaten tahriş olan meme ucları kıyafetteki sürtünmeden dolayı da sızlıyor sürekli 😀

Ben iki tene birden emzircem gaazaaam mübarek olsun şimdiden

İlk bebişte kremler falan halt yedi de koca karı işi yaptılar sarımsağı rendeleyıp tereyagda yakıp sürdüler hemencecık pişirmişti yarayı yok istemem falan demiştim ama sonrasında getirin getirin bidaha sürelim diyordum 🙊🙊🙈🙈

Sana
Her emziren kadının göğüs ucu yara olur mu
Sana diyeceğim şu herkeste değişir 2 çocuğum var ikisinde de oldu ilk çocuğumda oldu ama zor değildi çabuk iyileşti 1 buçuk yaşına kadar emzirdim ama 2. Çocuğumda okadar kötü berbat olmuştu ki kanamaya başlamıştı bebek bile emmeyi reddediyordu 5 aylık göğüs ucu yarasından sütten kesildi inşallah sende öyle birşey olmaz☺️

Back
X