• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi EmZiReN(emzirmiş) aNnElEr BaKaRmIsInIz LüTfEn

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
K

kSo

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar bir süredir düşünmeye başladım benim şuanda 8 aylık bir kızım var ALLAH uzun ömür versin ben çalışan bir anneyim malum emzirmek çalışınca dahabir zor oluyor ve 1-2 ay sonra emzirmeyi bırakmam gerekiyor iş saatlerim yogunlaşacagı için sizlerden fikir istiyorum lütfen

memeden ne zaman ayırdınız
memeden ayrılması için neler yaptınız

sizin açınızdan neler zor oldu

şimdiden teşekkür ederim:1hug:a.s.

canım benim neden bırakıyorsunki emzirmeyi?sütünü sağıp bırakabilirsin..bebeğine bakıcak kişi kaşıkla yedirebilir..iş yerinde sağıp hergün dondurucuya koyarsın akşamlarıda emzirirsin olmazmı?ablam öyle yapıyordu 1 yaşına kadar öyle idare ettiler..

Neden zor olsun ki canım.
Bende çalışan anneyim.
Kızım 6,5 aylıkken işe başladım.
ışe başlayacağım son 15 gün stok yaptım biraz. Zaten ek gıdalara da yavaş yavaş başlamıştık.
Ben vadiyalı çalışan bir anneydim. Gece sabaha kadar bile işte olduğum oluyordu.
16 ay emzirdim kızımı.
ışyerinde 2 kez sağmanız yeterli olur.
Şu an zaten 8 aylık ve anne sütü yardımcı besin niteliğinde.
1 yaşında emzirmeyi kesin ama sağdığınız sütü yine verin.
Emzirmeyi önce gündüz kesin sonra gece.
Gece ilk 3 gün zorlanırsınız sonra alışır ama asla karar verip caymayın.
Göğüslerinize salça sürmek, bant yapıştırmak vs gibi saçma yöntemler denemeyin.
Çocuğunuzla konuşun ve dürüst davranın kandırmayın.
ınanın o sizden daha kolay alışacaktır.
Tek zorluk göğüsler şişiyor. Onun içinde bol bol nane yiyin.
Az az sağın ama tam boşlaltmayın. Zamanla süt geri gidecektir.

Sevgiler.

arkadaşlar sağolun bende bırakmak istemiyorum en azından yaşına kadar sanırımda yaşından önce bırakmıyacagım işte şöyle zor olacak dışarıda olacagım 1-2 ay nerde sağacagım üfff şimdiden sorun yapar oldum

Back