• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren anneyim göğsümde kist var

melekim88

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2014
6
0
6
İstanbul
Mrb annişler ben foruma yeni katıldım 8 aylık oğlum var çok şükür hala emziriyorum ama sol göğsümün altında sağında kist gibi bir şey farkettim elimle bastırınca içerde oynuyor hala adet olmadım bu şey adet olunca gidermi doktora gidicem ama korkuyorum başına böyle bir şey gelen varmı cevap ve yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim. :50:

Son düzenleme:
Canıma det görme durumu emzirmeyle ilişkilidir. Süt hormonun yüksek olduğu için bu da yumurtalıklarını baskılar.. Bu durummda da adetin gelmez.. Yoğun olarak emzirdiğin sürece adetinin gelmemesi normaldir.. Emzirme süren kısmen azaldığında adet olmaya başlarsın korkma..

Canıma det görme durumu emzirmeyle ilişkilidir. Süt hormonun yüksek olduğu için bu da yumurtalıklarını baskılar.. Bu durummda da adetin gelmez.. Yoğun olarak emzirdiğin sürece adetinin gelmemesi normaldir.. Emzirme süren kısmen azaldığında adet olmaya başlarsın korkma..

canım çok sağol cevabın için aynı konu açılmış demin gördüm bende diğer sorunumu yazdım.

bilen birisi yokmu :(

merhaba ben 17 haftalık hamıleyım ve ıkı senedır doktor kontrolundeydım iki mememde de kıtleler var takıp edılıyodu sımdı hamıle kaldım ve doktorum tavsıye etmıstı dogur ve emzır dıye eger elıne bı kıtle gelıyosa mutlaka doktora gıt bısey var dıye deıl ıcın rahat etsın bunu kafana takma dıye emın ol bısey yoktur onlar sut bezelerıdır bazen tıkanırmıs korkma gıt doktora ohhh kafan rahat etsın allah senı evladına esıne bagıslasın

Back