• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren annenin agrı kesici kullanımı

kokos_kedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
436
0
0
Muğla
Kızlar regl oldum ve agrım çok kötü şekilde benim sürekli böyle olur fakat suanda 6aylık bebegim var ve emziriyorum agrı kesici almadanda hayatta geçmiyor....
elimde cataflam diye bi ilaç var bu olurmu acaba yada hangi agrı kesiciler kullanılabilir?

canım sadece parol türü içebilirsin anne sütüne karışmayan başkada varsa bilmiyorum ama doktorum öyle demişti içtim de ben hamilelikte ve şu an emzirirken bişi olmaadı

parol ve minoset sadece. ama bence parol daha kuvvetli. bana daha iyi geliyor. minoset plus değil. sadece minoset yazıcak. bi dene istersen.

ben sezeryan oldum 18 gün önce.
eve çıkarken dr bana minoset yazdı olur da dikiş yerlerim ağrı yaparsa diye.
sordum bebeğe zarar verirmi diye, süte geçmez bu, ama başka ağrı kesici kullanma demişti.

bir keresinde migren ağrım başladığında dayanamayıp majezik içmiştim. içmesem bebeğime bakmam mümkün değildi. ağrı çekmek berbat bir şey! geçmiş olsun.

Doktor sadece minoset ve parol kullanabilirsin demişti. Ben minoset kullandım bebeğimide emzirdim birşey olmadı. Geçmiş olsun

sadece parol kullanılabilir.cataflam içinde kafein filan var.
Benimde migren agrılarım çok oluyor, önceden 2 tane maxaljine içerdim ancak geçerdi.Şimdi parol içiyorum ama hiç fayda etmiyor,Buz kalıbını başıma,şakaklarıma,alnımaigözlerime koyuyorum greçiriyor, baş agrısında tavsiye ederim

Back