- 29 Nisan 2020
- 15
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi hatcekubra
Merhaba emziren anneler hamile kaldığınızda belirtiler aynı mı oluyor mesela göğüs hassasiyeti yaşıyor musunuz yoksa emzirdiğiniz için değişiklik gösterir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy su an oyleyim valla canim gogsumde sizi cokMerhaba emziren anneler hamile kaldığınızda belirtiler aynı mı oluyor mesela göğüs hassasiyeti yaşıyor musunuz yoksa emzirdiğiniz için değişiklik gösterir mi?
Peki süt çok azalıyor muHamilelikte Gögüs şişer zamanla.
Emzirirken uçlari hasaslaşir.
Hamile misiniz hayırlı olsunAyy su an oyleyim valla canim gogsumde sizi cok
Valla bilemiyom canim su an göğüslerim hassas bide cok kotu kasik agrisi varHamile misiniz hayırlı olsun![]()
Peki süt çok azalıyor mu
4. Aylarda kolostrum üretildiği için süt azalıyor diye duydum yememize içmemize dikkat edersek azalmaz mı ki ?O Sizin, Yemenize Icmenize Bağli.
Sütün Az Veya Cok Olmasina.
Süt Coğaltici Gidalar Tüketmeniz Gerekir. Aksi halde, Süt azalirsa bebek doymaz.
Hayırlısı olsun hakkınızda bebeğiniz kaç aylık ?Valla bilemiyom canim su an göğüslerim hassas bide cok kotu kasik agrisi var
Azalmaz, Princ Bulgur, Kuru Incir, Kuru Meyveler vs Süt yapici şeyleri yedikce Ve günde En Az 2 Litre su icerseniz daha Iyi olur 3 Litre Daha iyidir Örneğin Su Ve Renzene Cayi Için. Renzene Sayesinde Bebek Gaz sancisi cekmez kolik olmaz. Bebek emdikce süt olur Sık Sık emzirsiniz, Emzirirken Susicaginiz Icin yaniniza Iceceğinizi Alin.4. Aylarda kolostrum üretildiği için süt azalıyor diye duydum yememize içmemize dikkat edersek azalmaz mı ki ?
Teşekkür ederim önerileriniz içinAzalmaz, Princ Bulgur, Kuru Incir, Kuru Meyveler vs Süt yapici şeyleri yedikce Ve günde En Az 2 Litre su icerseniz daha Iyi olur 3 Litre Daha iyidir Örneğin Su Ve Renzene Cayi Için. Renzene Sayesinde Bebek Gaz sancisi cekmez kolik olmaz. Bebek emdikce süt olur Sık Sık emzirsiniz, Emzirirken Susicaginiz Icin yaniniza Iceceğinizi Alin.
Stresli ortamda emzirmeyin oda değiştirin.
En Az 6 Ay Emzirin, Bazilarinda Stres aile sorunlarindan azalma kesilme oluyor veya diyet uyguladiği için.
Sütünüz zamanla azalirsa ek mama vermeniz mümkün
2 Bebeği Emzirmenizi Tavsiye Etmem, 11 Aylik Olmuş Hamilesiniz Sanirim.Teşekkür ederim önerileriniz içinBebeğim 11 aylık ek gıda da aldığı için çok problem olmaz ama ben yinede devam etmek istiyorum emzirmeye hatta yapabilirsem ikisini beraber emzirmek istiyorum
Şuan riskli bi durum yok çok şükür inşallah ta olmaz . Doğumdan sonraki ilk aylarda çok süt oluyor eğer bunda da öyle olursa yani yeterse en azından iki yaşına kadar emzirmek istiyordum aslında bide daha fazla emince süt te artıyor biliyorum tabi küçüğe yetmezse bıraktırırım herhalde hiç kıyamıyorum ama bıraktırmaya2 Bebeği Emzirmenizi Tavsiye Etmem, 11 Aylik Olmuş Hamilesiniz Sanirim.
Eğer Hamileliğiz'de Risk Var ise Emzirmeyi Derhal Kesin Eğer Riskiniz Yoksa, 3 Kişilik Beslenmeniz Gerekiyor ki Karninizdakide Gida Ala Bilsin.... Ve Bebeğiniz Doğunca Büyüğünü Devam Emzirmeyin Diğeri Ac Kalir Zira Süt 2 Bebege Yeterli Gelmez ufak olani vitaminleri alamaz.
Ben bebeğim 7 aylikken hamile olduğumu öğrendim 10 ayı bitene kadar sadece emzirdim sonra buzluktaki sütlerle takviye ettim sonra süt verdim en son ek gidaya geçtim ki calistigim icin bir çocuğum daha oldugu icin tempoyu kaldıramadım cok beslenemedim emzirme araliklari da açıldı. Sütten yavaşça kestim. Ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman sütüm artmıştı çünkü adet olmadigimizda daha fazla süt üretilir. Siz evdryseniz emzirmeye devam.edin ne olacak ki. Ben de doğumdan sonra birlikte emzirmek istiyorum. Tandem emzirme diye arastirabilirsiniz. Süt de artar ikiz gibi emerler.Şuan riskli bi durum yok çok şükür inşallah ta olmaz . Doğumdan sonraki ilk aylarda çok süt oluyor eğer bunda da öyle olursa yani yeterse en azından iki yaşına kadar emzirmek istiyordum aslında bide daha fazla emince süt te artıyor biliyorum tabi küçüğe yetmezse bıraktırırım herhalde hiç kıyamıyorum ama bıraktırmaya![]()
Benimde yapmak istediğim o aslında tandem emzirmeyi de araştırdım biraz okudukça heveslendim inşallah yapabilirim istediğimiBen bebeğim 7 aylikken hamile olduğumu öğrendim 10 ayı bitene kadar sadece emzirdim sonra buzluktaki sütlerle takviye ettim sonra süt verdim en son ek gidaya geçtim ki calistigim icin bir çocuğum daha oldugu icin tempoyu kaldıramadım cok beslenemedim emzirme araliklari da açıldı. Sütten yavaşça kestim. Ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman sütüm artmıştı çünkü adet olmadigimizda daha fazla süt üretilir. Siz evdryseniz emzirmeye devam.edin ne olacak ki. Ben de doğumdan sonra birlikte emzirmek istiyorum. Tandem emzirme diye arastirabilirsiniz. Süt de artar ikiz gibi emerler.
Kaçıncı aydasınız siz süt azalması filan yaşadınız mı?Şu an emzirdigim halde hassasiyet sizi ama ağrı vs. Yok
6ci ay baya baya az aldı ikiz benim bebeklerim emmediler çok zaten 4 cü ayda azalmaya başladı kesildi neredeyse şu an rezene ve tavuk suyu ile biraz idare ediyirKaçıncı aydasınız siz süt azalması filan yaşadınız mı?