Emziren anneler

Canım 20 gün oldu hala acıdan gözümden yaş geliyor. Kremler hiç işe yaramıyor emin ol. Ben emzirmeden önce sıcak suyla yıkıyorum. Bildiğin duş yaptırıyorum göğsüme. ben yumşatmazssam bebek kendi yumşatmaya çalışıyor ve çok acıyor. Sütün suya karıştığını görene kadar devam etmek lazım. Sütün artmasında inanımaz faydası var. Dr lar her fırsatta duş alın diyor zaten süt için.
Allah yardımcımız olsun

göğsüm çok kötü 4 günlük bi bebeğim war emzirirken çok kötü acıyo bi tawsiyeniz war mı?

Canım öncelikle geçmiş olsun .Bebeğine kavuşmuşsun. Benim bebeğim 8 aylık olacakyakında . Emziriyorum hala çok şükür .

Çok önemli tavsiyelerim şudur ki

1 -- Lansinoh al 20 tl . ama o bitmeden iyileşecek zaten.
2---wee göğüs pedi al. göğüs pedi çok rahatlatıyor . yumuşak tutuyor.
3--- bebekler küçük olunca emmeyi bilmedkleri için yanlış emiyorlar. memenin kahverengi halkasınıda ağzına sokturmaya çalış.

bir kaç gün içinde düzelir inşaallah.

ben aranıza yeni katıldım bende yaşadıklarımı paylaşmak yardımcı olmak istiyorum..
kızımın 40 ı yeni çıktı ve 10 gündür rahat emziriyorum .. yara olduğunda birara sağıp verdim aventin göğüs uçlarını koruyucusu var onlarla emzirdim acısını tamamen geçirmesede hafifletiyor .. buaradada lansinoh u kullandım ama ılık suyla yıkadıktan sonra kurutup sürdüm ozaman iyi geldi bana şuan allaha şükür emzirebiliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…