Emziren anneler

eflatun88

💙🙏
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
2.169
4.234
333
göğsüm çok kötü 4 günlük bi bebeğim war emzirirken çok kötü acıyo bi tawsiyeniz war mı?

lansınoh dıye bı krem var canım bitkisel onu kullan meme uçlarına.
zeytinyağı sürebılırsın karboanatlı suyla yıkayabılırsın.

bi tavsiyem daha var:

ayva çekirdeklerini az bı suyun içine koyup beklet jel kıvamına gelecek.
gelınce meme uçlarına sur çok ıyı gelecek:)))

bende lansinoh kullandım rahatlatmıştı benimde göğüs uçlarım çok kötü olmuştu hiç geçmeyecek sanmıştım millet nasıl öyle çıkartıp memesini kolayca emziriyor diye şaşırırdım. merak etme geçiyor canım. biraz sabret. istersen bu dönem sütünü sağıp ver çünkü emzirirken çok acıyo. ben öle yapmıştım. allah yardımcın olsun

benim beebgimde iki aylık ilk günlerde benimde göğsümde çatlaklar olmustu.beynım zonkluyodu acısından bılırım ama 1 ay sonra gectı bende lansınoh dıye krem kullandım .şimdi nadiren acıyor. seni iyi anlıyorum.ama zamanla gececek ...
Allah kolaylık versin cnm sana sabır ve güç bebegine sağlık dilerim

ben doğum yapmadan önce lansinoh sürmeye başladım.ona rağmen ağrıdan öldüm.ama çabuk atlattım.
sürekli nemli tutman gerekiyor.ben sürekli lansinoh sürdüm.sürüp emzirdiğimde okadar ağrımıyordu.

memenin ucunu değil komple kahve halkayı ver ağzına. zeytinyağı, garmastan krem, evicap e vitamini kapsülünü kullan ve en önemlisi göğüslerini hava aldır.bir süre evde göğsün komple açık gez

gögüs ucu kalkanı al ondan kullan lansinoh u emzirirkende kullanabiliyosun..bephanten plus sürebilirsin emzirmeden önce çoook iyi yıkamak şartıyla..beni kalkan kurtardı..yine tabi acıyo yine kanıyo falan ama düz memeden daha az acıyo..sabır canım..benim kızım emdiği süre boyunca hep acıdı o kadar diyeyim yani..sütünden sürebilirsin..bide pompa iyice yara yapıyo..sağma işini pek tavsiye etmem..hava aldır bolca..

çoook çektim beeen gögüs uclarımdan coook kabus gibiydi.ne kullandıysam olmadı.tek deva kendi sütümdü yine sıkıp sıkıp yıkıyordum ucrımı sürekli.allah şifa versin

saolun kızlar inşallah tawsiyeleriniz işe yarar

lansinoh sür ve streç film ile kapat diger emzirmene kadar. bu sürekli nemli tutarak orayı yumuşatıp tedavi ediyo. 1 güne bişiyin kalmaz. ben sağarken resmen kan sağmıştım 1 keresinde. bu yöntemle 1 günde iyileşti meme uçlarım.

ben çok fazla göğüs sıkıntısı yaşadım, ağlıyordum acıdan fakat çatlak değildi benim sorunum. dışardan baktığında hiçbir şey yoktu. senin göğüs ucunda çatlak var mı yok mu anlayamadım. eğer benimki gibiyse doktorumun tavsiyesiyle nasıl geçirdiğimi anlatayım. yok çatlak var diyorsan arkadaşların yazdıklarından başka tavsiye yok sanırım.

lansınoh süper bir krem tavsiye ederim ve göğüs ucu al eczaneden düzelene kadar en azından bir kaç gün onunla emzirmeni öneririm bende baya sıkıntı çektim kanıyordu (

kesinlikle göğüs kalkanı al.benim hayatımı kurtardı yaralarım hemen iyileşti kabus gibidir o acı çok geçmiş olsun

selam kızlar...
emzirirken hangi bitki çaylarını içiyorsunuz?özellikle zayıflamak için yeşil çay ve form çay tüketen var mı?ben içmek istiyorum ama bebeğe bi zararı var mıdır?

benim e ilk günler çok acılı geçiyordu. emzirirken hepağlıyordum arkadaş tavsiyesiyle FİTO KREM aldım sadece 2 gün kullandım geçti canım. bir daha da kullanmama gerek kalmadı. tavsiye ederim

karalahana iyi geliyor diye okumuştum ben nette. sızıyı alıyormuş. ama denemedım. ben medela purelan 100 kremini kullandım, mucızevi birsey. lansinoh da ıyı gelıomuş

acı gerçek şu ki ne yaparsan yap 2hafta kadar çekeceksin ama sonra rahata ereceksin inşallah..

ilk zamanlar pek bi çaresi yok illaki acıyor ama yara olmasını engellemek için emzirmeden önce kendi sütümü sürdüm uçlarına öyle verdim bebegime. emzirdikten sonrada yine sütümü sürüp açık bi şekilde kurumaya bıraktım sonra lansinoh kremi sürdüm Allah a şükür çatlamadı yara olmadı. acımasına gelince bazen ara ara oluyor ama geçiyor.

bende de ilk doğum yaptığımda olmuştu aynı sorun, tahriş olmadan önce krem/merhem kullanmaya başlamak lazım daha sonra etki etmesi zor oluyo, aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…