Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm cnm VİTAMALT dye br içecek eczanelerde satılıyr
ama mükemmel etkili 1.5 aylık br oğlum var sütüm çok az geliyrdu ezc.tanıdığım önerdi araştırdım hiç br yan etkiside yok.
Humana Iciyorum Ben . Iyi. Ama Asil Sorunum Gogus Uclarimm Artik Kaniyorr Dayanamiyorum Bugun Mamaya Basladim Ara Ara Da Aci Ceke Ceke Memei Veriyorumm Cunku Baska Turlu Uyumuyorr. Napmaliyim Kizlar..???
Humana Iciyorum Ben . Iyi. Ama Asil Sorunum Gogus Uclarimm Artik Kaniyorr Dayanamiyorum Bugun Mamaya Basladim Ara Ara Da Aci Ceke Ceke Memei Veriyorumm Cunku Baska Turlu Uyumuyorr. Napmaliyim Kizlar..???
,Humana Iciyorum Ben . Iyi. Ama Asil Sorunum Gogus Uclarimm Artik Kaniyorr Dayanamiyorum Bugun Mamaya Basladim Ara Ara Da Aci Ceke Ceke Memei Veriyorumm Cunku Baska Turlu Uyumuyorr. Napmaliyim Kizlar..???
Doğuma 2 haftam kaldı. Emzirme ile ilgili kaygılarım, sütüm yeter mi endişelerim var. Ancak asıl önemlisi emzirmek bana çok garip bişeydir gibi geliyor. Utanırım diye düşünüyorum. Yapışmış bi bebek hissi..Düşündükçe garip oluyorum.
Zaten normalde de utangaç biriyim. Ne bileyim hayatımda hiç epilasyona falan gidemedim bu yüzden. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Bebek sahibi olmadan önce benim gibi hisseden var mıydı?