- 28 Ocak 2021
- 154
- 71
- 18
- 37
- Konu Sahibi umtsz vaka
merhaba arkadaslar ben daha yeniyim sizlerin tecrubelerinden faydalanmak isterim sutunuz yetiyormu yetmiyorsa ne yapiyorsunuz sütümu nasil artirabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesajimi goren yokmu cok acilmerhaba arkadaslar ben daha yeniyim sizlerin tecrubelerinden faydalanmak isterim sutunuz yetiyormu yetmiyorsa ne yapiyorsunuz sütümu nasil artirabilirim
bebegim 2 aylik sagım yapiyorum belli olmuyo 60 cc cikiyor genelde ikisinden cisli bez ne zaman acsam dolu oluuor cunku mama vermek zorunda kaliyorum doymadigini dusunuyorum cevapladiginiz icin tesekkur ederimBebeginiz ne kadarlik ?
Sagim yaptiniz mi hic kac cc sutunuz cikiyor baktiniz mi ?
Bebeginizin gunluk çişli bez sayisi kac ?
oncelikle tesekkur ederim cevapladiginiz icin rezene isirgan cayi tuketiyorum 2 litre su içiyorum bugunde humana stil tea cay siparis verdim etkili olur umarimMümkün olduğu kadar az un, az şeker, az patates, az pirinç, az bulgur, mümkün olduğu kadar bol su, bol yeşillik, bol meyve sebze tüketin. Nane, maydanoz, adaçayı sütü azaltır. Dereotu, rezene sütü artırır.
İkisinden toplam 60 cc cikiyosa yetmez 2 aylik bebek icin doktorunuzla birlikte ogun planlamasi yapabilirsiniz. Mamayla birlikte gun icerisinde en az 5 cisli bez aliyorsaniz aylik kilo alimida yeterliyse doyuyodur.bebegim 2 aylik sagım yapiyorum belli olmuyo 60 cc cikiyor genelde ikisinden cisli bez ne zaman acsam dolu oluuor cunku mama vermek zorunda kaliyorum doymadigini dusunuyorum cevapladiginiz icin tesekkur ederim![]()
İkisinden toplam 60 cc cikiyosa yetmez 2 aylik bebek icin doktorunuzla birlikte ogun planlamasi yapabilirsiniz. Mamayla birlikte gun icerisinde en az 5 cisli bez aliyorsaniz aylik kilo alimida yeterliyse doyuyodur.
Sut icin sunu yap bunu yap demeyecegim cunku herkeste her sey ise yaramiyor netten sut yapan seyleri arastirip
Tesekkur ederim oncelikle cewap verdiğiniz icin yaralar yuzunden emziremedim sık sık ama bol sagdım ama yetmedi yinede mama verince kendimi kotu hissediyorum ister istemez bazende gogsumde doluluk var ama bebegim cekince gelmiyor az az geliyor anlamis degilimBizde sarılık için mama kullanıp daha sonrasında bıraktık. Ana nokta mama verseniz bile emzirmek mama vermeden önce emziririn sonra mama verin.
Boş meme süt üreten memedir diyorlar. Memelerim dolsun diye beklerseniz ve arayı açarsanız beyine süt lazım sinyali gitmez.
ben bu şekilde bıraktırdım mamayı ama birden değil. Uzun bir süre sadece gece uykusundan önce verdim. Daha sonra onu da birkaç günde bir vermeye başladım baktım ki gerek kalmamış artık.
Süt artırıcı damla oluyor özellikle regl döneminde kullanıyorum kullandığım zaman bir kere mastit ucundan döndüm baya işe yarıyor.
cok sagolun suyu tuketiyorum fakat uyku icin ayni seyi soyluyemicem kucuk bebekleSüt getiren en önemli şey sudur. Günde en az iki litre su içmelisiniz. Dinlenmenize, yapabilirseniz uykunuza dikkat edin . Gönlünüzü ferah tutun
Su bol bol su içmerhaba arkadaslar ben daha yeniyim sizlerin tecrubelerinden faydalanmak isterim sutunuz yetiyormu yetmiyorsa ne yapiyorsunuz sütümu nasil artirabilirim
Bir de humana still tee var eczanede satılıyor süt çayı. Bana çok iyi gelmişti. Sağlıkla büyütün bebeğinizicok sagolun suyu tuketiyorum fakat uyku icin ayni seyi soyluyemicem kucuk bebekle![]()
Mama veriyorsanız yakında bebeğiniz emmeye reddedecektir çünkü 3-4 ay dönemi zaten bir bırakma eğilimindeler birde mama daha rahat olduğu için bebeklerde emmeyi tamamen bırakıyorlargunde 3 kere mama verdigim icin doyuyor ama ben sadece anne sutu vermek istiyorum gogus ucu yaralarim coktu ilk 2 ay cok sık emziremedim simdide sutum cogalmadi ne denediysem buraya yazayim dedim cok tesekkur ederim zamaninizi ayırıp cevapladiginiz icin![]()
siparis verdim internetten gelsin denicem insallah bendede ise yarar tesekkurlerBir de humana still tee var eczanede satılıyor süt çayı. Bana çok iyi gelmişti. Sağlıkla büyütün bebeğinizi
bundan korkuyorum bende simdilik meme reddi yasamadim 2 aylik oldu sutum yetse mamayi kesicem hemen teşekkür ederimMama veriyorsanız yakında bebeğiniz emmeye reddedecektir çünkü 3-4 ay dönemi zaten bir bırakma eğilimindeler birde mama daha rahat olduğu için bebeklerde emmeyi tamamen bırakıyorlar
Emse muhakkak artar zaman içinde göğüsler bebeğin ihtiyacına göre üretiyor çünkü sütü zamanınız azalıyor çok sık emdirmeniz lazım gerekirse yarım saatte bir emzirinbundan korkuyorum bende simdilik meme reddi yasamadim 2 aylik oldu sutum yetse mamayi kesicem hemen teşekkür ederim